USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Волинські волонтери відвезли бійцям новорічні гостинці

3 Січня 2017 10:32
Днями волинські волонтери відвезли на схід передачі, аби на Новий рік бійці мали чим поласувати і відчути атмосферу свята навіть в окопах, інформує БУГ.

У мирному житті не так відчувається прихід новорічно-різдвяних свят, як на передовій. Волонтери й цього разу не забули привітати наших захисників та передати їм допомогу.

«Вдячні всім, хто не втомився. Відвезли, роздали. Привітали з минулими та прийдешніми святами. Були в Станиці Луганській і околицях. Провідали всіх, кого планували. І навіть більше. Відвезли передачі, які збирали в дитячих садках і школах Нововолинська та Благодатного. Дякую педагогам і батькам, студентам училища, котрі пекли пироги, а також людям, які допомогли здійснити цю поїздку. Дякую о. Володимиру та парафіянам Турійського району. Дякуючи Богу, молитвам близьких та досвіду колег (Андрій Гаць, Олександр Бондар, Петро Нагайовський) більш ніж 3 тисячі кілометрів у складних погодніх умовах ми проїхали швидко та благополучно», - написав Валерій Курстак у соцмережі.

Він нагадує, що війна ще не закінчилася і там, на Сході, перебуває багато хлопців з Волині, а наші підтримка, увага та допомога їм завжди потрібні.

Хлопці завжди радіють приїзду волонтерів. Відраховують дні, коли їх побачать, телефонують, цікавляться. Військові цінують не лише речі, які їм привозять, але й позитивну енергію своїх земляків, тепло та турботу.

Незважаючи на важку ситуацію, бійці невидимого фронту не планують зупинятися допомагати військовим і продовжуватимуть далі робити свою волонтерську справу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus