USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинські волонтери звітують за кожну «копієчку»

4 Червня 2015 10:21
Звіт про витрачені кошти, які зібрали волинські волонтери від небайдужих людей, у мережі опублікувала Наталія Ариванюк.

Волонтерка каже, що це лише короткий звіт і один чек (третій курс хіміотерапії для нашого бійця... завтра буде ще купа чеків...) про витрачені кошти. Але вже знову охочі допомогти скидають чергову допомогу на банківську карточку.

«За час оголошеного так званого «перемир'я» і відносного спокою в госпіталі, закупили балістичні окуляри-60 штук, що пройшли успішні тестування на сході, якісні нові, армійські футболки-камуфляж - понад 100 штук, білизну, ліки, таблетки для очистки води, та інше.

Також, постійно купуються ліки для бійців, які приписує відповідний лікуючий лікар! Добровольці, які приїхали у коротку відпустку, також обстежуються та поліпшують стан свого здоров’я в обласній лікарні!

На жаль, як бачимо, на сході активізувалися обстріли наших бійців, але не панікуємо, краще давайте допомагати, розумію, що всі вже на «спущених», але погодьтесь, легше тут в тилу під мирним небом, ніж там в реальному бою! Спаси Господи наших хлопчаків!

5168 7420 1686 1621- Ариванюк Наталія», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus