USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські захисники підтримали флешмоб 22 Pushup Challenge

1 Лютого 2017 21:59
Атовці Любомльщини долучились до всеукраїнської акції на підтримку ветеранів АТО, публічно віджавшись в упорі лежачи 22 рази.

Про це повідомляє Кордон.

На центральній площі Любомля, крім учасників флешмобу 22 Push Up Challenge, зібралась незначна глядацька аудиторія.

Подивитися на те, як атовці району прийматимуть виклик 5-річного жителя Вишнева Сергія Положевця й кому передадуть естафету, прийшло близько двох десятків людей.

Це – акція на підтримку українських воїнів, ветеранів, які повернулися зі Сходу України. Її мета – привернути увагу до проблем адаптації військовослужбовців у мирному житті.

Участь взяло 13 атовців з Любомльщини, ще один із Шацька та двоє юнаків. Естафету передали спілкам АТО м. Нововолинськ, смт. Іваничі та смт. Шацьк, а також депутату Любомльської районної ради та помічнику народного депутата Ігоря ГузяІгорю Торбі.

Нагадаємо, раніше флешмоб підтримали "Варта порядку" та керівник благодійного центру «Серце патріота», депутат Луцької міської ради (фракція «УКРОП») Сергій Балицький та ультрас ФК «Волинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus