USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські депутати не виділили грошей інваліду, бо грали в пасьянс?

1 Жовтня 2013 13:45
Валентина Мазурик, яка втратила зір, може назавжди втратити і слух. Щоб відновити можливість повноцінно чути, жінці необхідно зробити операцію, яка коштує 275 тисяч гривень. Прохання про матеріальну допомогу, яку написали знайомі жінки, озвучив, як депутатський запит, обранець обласної ради Олександр Пирожик.

«Ця жінка спілкується з чоловіком за посередництвом шрифту Брайля. Це унікальна сім’я, яка демонструє фантастичну жагу до життя. Якщо ми, депутати, скинемось зі своїх фондів, то Валентині Мазурик можна було б допомогти. Адже на операцію по слуху потрібна чимала сума – 275 тисяч гривень», - зазначив депутат.

У відповідь, голова облдержадміністрації Борис Клімчук зазначив, що фонд, яким він опікується, уже не раз допомагали цій жінці.

«Є люди, які говорять, а є такі, які діло роблять. Так от, я з тих, хто робить. Уже один транш пішов, ще одну суму від фонду днями має отримати ця жінка. Я поговорю з керівництвом чи можна ще виділити Валентині Мазурик гроші. А ви б замість того, щоб так кидатися заявами, виділили б кошти з фонду своєї політичної сили», - резюмував очільник.
Олександр Пирожик запропонував проголосувати за озвучений ним запит. Проте волинські депутати його не підтримали.
До слова, деякі обранці, під час засідання сесії, займалися аж ніяк не депутатською справою і це добре помітно на фото.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Виборці Показати IP 1 Жовтня 2013 15:14
А чому фотограф не зробив наступний знімок того обранця, який грав в пасьянс, щоб і ми бачили, чи прізвище назвав
Я до Виборці Показати IP 2 Жовтня 2013 11:26
Загрева Б.Ю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus