USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські фірми витратять гроші через любов до сала

21 Вересня 2008 13:13
Спонсорами ІІІ Чемпіонату любителів сала «З любов’ю… до САЛА» вже стали кращі волинські фірми та ЗМІ. До них ще можуть приєднатися усі охочі, – повідомляють 21 вересня «Волинські Новини».
 
18-19 жовтня 2008 року творча фірма «Ідея», за сприяння Волинської облдержадміністрації, обласної ради та Луцької міської ради, проводять у місті Луцьку ІІІ Чемпіонат любителів сала «З любов’ю… до САЛА».
 
Як уже повідомлялося, цьогоріч у програмі авторського проекту заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького глядачі зможуть побачити встановлення нового світового рекорду на найбільший бутерброд з салом – «Український Салбургер», виставку сала і виробів із сала,змагання на швидкість і кількість поїдання цього продукту, конкурс «Товстунів» (на найважчу людину) та інші цікаві забави.
 
Переможці потраплять до «Книги рекордів України», отримають подарунки і безкоштовні туристичні путівки за кордон. Спонсорські пропозиції та заявки бажаючих взяти участь у ІІІ Чемпіонаті любителів сала його організатори прийматимуть до 15 жовтня.
 
А зараз серед них, хто готовий стати меценатом свята, вже значаться група компаній «Континіум»,  ТМ «Поліська», ЗАТ «Датагруп», туристична агенція «FLASH travel», «Йодіс Лазурна», магазин комп’ютерної техніки «Сталкер», Група ЛАД.
 
Інформаційну підтримку святу нададуть інтернет-видання «Волинські Новини», газети «Волинь», «Волинська реклама», «Волинські оголошення», «Всім», «Луцьк і лучани», «Сім’я і дім», «Волинська газета», «Твій вибір», журнал «Твій стиль», радіо «Сім’я і дім», радіостанція «Луцьк», «Наше радіо», Українське радіо, УТР, Волинське телебачення.
 
Довідково:
 
Адреса Оргкомітету та Дирекції Чемпіонату: 43025, Україна, місто Луцьк, вулиця Винниченка, 8, творча фірма «Ідея», тел/ф. (0332)72-34-24; www.idea-festival.lutsk.ua, www/ukrbiznes.com/idea, e-mail: [email protected].
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus