USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські надзвичайники «рятують» Харків. ФОТО

5 Липня 2013 07:00
Волинські рятувальники лідирують у двох найскладніших видах змагань, що відбуваються у Харкові: «Рятування постраждалого з висотної будівлі» та на дистанції «Аварійно-рятувальні роботи у зоні хімічного або радіаційного забруднення», - про це інформує ДСНС в області.

Волиняни впевнено лідирують у змаганнях «Школа безпеки», які з 1 по 6 липня проводяться на навчально-тренувальному полігоні Національного університету цивільного захисту України у селі Фігурівка Харківської області.

У XIIІ Всеукраїнському (VIIІ Міжнародному) зборі-змагання юних рятувальників «Школа безпеки» беруть участь майже 300 школярів з різних регіонів нашої держави, а також Росії.

Протягом трьох днів збору діти віком від 14 до 18 років демонстрували свої навички з безпеки життєдіяльності на різних етапах: «Аварійно-рятувальні роботи у зоні техногенної аварії», «Бойове розгортання та гасіння пожежі», «Рятувальні роботи на акваторії». Та найскладніші з них подолали саме учасники волинської команди. Так, у двох видах змагань: «Рятування постраждалого з висотної будівлі» та на дистанції «Аварійно-рятувальні роботи у зоні хімічного або радіаційного забруднення» І місце посіла команда з Волинської області.

Тож, побажаємо юним рятівникам, щоб запал, який триває під час змагань, супроводжував їх до перемоги та усе життя.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus