USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські натуралісти «виростили» відзнаки у ягідниках і садах

19 Жовтня 2013 09:34
Волинський обласний еколого-натуралістичний центр відзначили у Всеукраїнському фестивалі «Україна-сад».
У Києві Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді спільно з Національним університетом біоресурсів та природокористування України, Українським науково-дослідним інститутом садівництва УААН організували Всеукраїнський фестиваль «Україна-сад», - інформує Педагогічна преса.
Під час заходу натуралісти з усієї України презентували досягнення творчих учнівських об’єднань садівничого профілю, захистили науково-дослідницькі роботи в секціях: «Дослідницька робота в ягідниках», «Дослідницька робота в плодовому саду», «Дослідницька робота в плодово-ягідному розсаднику», а також взяли участь у майстер-класах, під час яких їх навчали фахівці у галузі садівництва. А також зустрічалися з відомими ученими, обмінювалися секретами вирощування садів.
Під час трудової акції «День саду» юні натуралісти заклали вишневий сад на території Національного еколого-натуралістичного центру.

Журі фестивалю відзначило навчальні заклади – учасників фестивалю: Закарпатський обласний еколого-натуралістичний центр (І місце); Волинський обласний еколого-натуралістичний центр і Тростянецький палац дітей та юнацтва Сумської області (ІІ місце); Грушківський НВК Кам’янець-Подільського району Хмельницької області, Вінницьку обласну станцію юних натуралістів, Комунальний заклад «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради та Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр (ІІІ місце).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus