USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Волинські правоохоронці завітали до підшефних діток. ФОТО

16 Травня 2013 10:25
Вихованцям Липлянської школи-інтернату правоохоронці влаштували свято. Так, навчальний заклад – уже 10 років є підшефним волинських міліціонерів, - про це інформують у СЗГ УМВС в області.

Липлянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат є підшефним закладом НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області, починаючи із 2003 року. Працівники експертної служби постійно організовують дітям солодкі столи на свята, поїздки на спортивно-масові змагання «Веселі старти», разом із малечею долучаються до озеленення території, закладання фруктового саду.

У цьому закладі виховуються дітки, які опинилися в непростих життєвих ситуаціях, дітки, які потребують особливої опіки і турботи. Тож працівники Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при управлінні МВС України у Волинській області часто навідуються у свій підшефний заклад, аби подарувати малечі дитяче свято. А малі школярики, своєю чергою, дякують правоохоронцям щирими дитячими посмішками.

Силами особового складу НДЕКЦ зібрали та передали дітям м’які іграшки, одяг та взуття, закупили шкільне приладдя, подаровали два велосипеди, фотоапарат та фотоальбом для підтримання функціонування газети «Шкільна родина», що випускається власними силами учнівського та педагогічного колективу інтернату, а також надали допомогу в облаштуванні кімнат-спалень дітей - закупили килимове покриття.

Ось і цього разу, з нагоди 50-річчя з дня заснування закладу, правоохоронці вкотре навідалися в гості до малечі.

Працівники НДЕКЦ при УМВС приїхали не з порожніми руками: привезли своїм підшефним спортивний інвентар - скакалки, м’ячі, ракетки для бадмінтону, обручі та боксерську грушу з печатками.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ОДА Показати IP 16 Травня 2013 12:44
респект работникам милиции за добрые дела
D до ОДА Показати IP 16 Травня 2013 15:00
Погоджуюсь, молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus