USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Волинські школи та лікарні повністю готові до зими, - Башкаленко

6 Вересня 2013 18:49
Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко переконує, що об’єкти соціальної сфери – школи та лікарні області - повністю готові до опалювального сезону. Про це чиновник розповів журналістам після селекторної наради з Мінрегіонбудом.

«До опалювального сезону ми готові на 94 %. Школи та лікарні на 100 відсотків, житлові будинки на 94,8, і об’єкти паливно-енергетичного комплексу на 94 %. Навіть на колегії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України було відзначено, що роботи здійснюються у пришвидшеному темпі. Зима нас зненацька не застане», - запевняє Башкаленко.

Як з’ясувалося на нараді, не всі області України можуть похизуватися такими цифрами. Перший заступник міністра Мінрегіонбуду Григорій Семчук зазначив, що паспорти та акти готовності об’єктів до опалювального сезону у деяких регіонах готові трохи більше, ніж на три чверті. Такими «відстаючими» областями чиновник назвав Тернопільську, Херсонську, Черкаську та Чернігівську області.

Крім того, Семчук повідомив, що аби розрахуватися за виконані роботи по підготовці до опалювального сезону, Кабмін виділив півмільярда гривень. Половина цих грошей уже освоюється через казначейство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 6 Вересня 2013 20:47
Так готові до зими,як школа в Осівцях до початку навчального року?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus