USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські важкоатлети готові до змагань Всеукраїнського рівня. ФОТО*

9 Серпня 2013 16:59
У луцькому спорткомплексі «Динамо» відбувся відкритий чемпіонат області з важкої атлетики. У ньому взяли участь 29 спортсменів: юніори, першорозрядники, кандидати у майстри спорту та майстри спорту міжнародного класу. Вони виборювали право взяти участь у Чемпіонаті та Кубку України з важкої атлетики. Загалом було представлено шість команд.

Важка атлетика Волині славиться талановитими спортсменками. Тож серед 22 чоловіків на цьогорічному чемпіонаті достойно виступали й семеро жінок. Безперечними фаворитами серед них стали титуловані волинянки – неодноразова чемпіонка України, бронзова призерка чемпіонату Європи з важкої атлетики, учасниця олімпіади у Пекіні Надія Миронюк і рекордсменка України Тамара Шевчук.

Серед чоловіків рівних не було 10-разовому чемпіону України, 9-разовому переможцю Кубка України з важкої атлетики Олександру Коломійцю.

За перебігом змагань спостерігав Президент Федерації важкої атлетики Волині Олександр Лазорко. Він вважає, що на цьому етапі розвитку важкої атлетики області головне завдання всіх – і федерації, і тренерів – вивести наших важкоатлетів на якісно новий рівень, аби їм не було рівних не лише в Україні, а й у Європі та світі.

У цьому підтримує Олександра Лазорка головний арбітр нинішнього відкритого чемпіонату області, заслужений тренер України, тренер збірної України з важкої атлетики Микола Авраменко, який багато років готує спортсменів до участі в змаганнях різного рівня, в тому числі й міжнародного. Він переконаний, що потенціал у наших спортсменів є, і нині їх необхідно забезпечити належними умовами для підготовки та участі у змаганнях. І саме зараз у федерації активно над цим працюють.

Відкритий чемпіонат області з важкої атлетики відбувся за підтримки Федерації важкої атлетики Волині, фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» та благодійного фонду Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє».








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus