USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З автобуса «Київ-Нововолинськ» вигнали пасажира з пільговим квитком

24 Липня 2016 09:19
Водій автобуса «Київ-Нововолинськ» відмовив бійцю АТО в проїзді за пільговим квитком. Прикра подія трапилася у Києві на автостанції. Про це пише Ксенія Іванова у спільноті «Я люблю Нововолинськ».

Зі слів жінки, її старший син придбав пільговий квиток на автостанції, проте водії відмовилися пускати його в автобус. Мотивуючи це тим, що директор наказав пільговиків не перевозити.

«Старший син придбав пільговий квиток. Вчора водії автобуса рейсом «Київ-Нововолинськ» перегородили прохід в автобус, кажучи, що не пустять людину з пільговим квитком, що він може викинути цю «бумажку» у смітник, а треба йти і купляти «нормальний» квиток.

Аніі закон України, ані поліція - ніхто їм не указ. Є директор, який наказав пільговиків не брати. Ситуація неординарна. Людина придбала квиток у касі і не може зайти до автобуса. Виклик поліції результату не дав - довго їхали, хоча поліцейський патруль знаходився біля автостанції.

Люди, до чого ми йдемо? Водій хамить, не пускає, взагалі не реагуючи на слова диспетчера…”, – пише жінка у соцмережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 39
Ернесто Показати IP 24 Липня 2016 09:33
Директору та обом водіям терміново вручити бойові повістки в АТО!!!! а також всім їх рідним і близькім!!! звідки ті водії і директор???!!! пишіть дані їхні, перекинемо лист на Воєнкомат...
відповідь до Ернесто Показати IP 24 Липня 2016 10:29
Директор АТП-10707( Володимир-Вол.) Дячук Володимир Петрович- зять березовичівського митника Тлучкевича. Власник АТП -директор тзов "гербор -холдинг" -Борбелюк Олег Васильович( бувший депутат облради від партії регіонів) Питання є? Їм обом не пора на передову? Спілка воїнів АТО, до роботи!Один за всіх і всі за одного!Ернесто , не підведіть!
водій до Ернесто Показати IP 24 Липня 2016 10:43
Ми з володимр -волинского АТП.
До Ернесто до Ернесто Показати IP 24 Липня 2016 11:12
Я згідний з вами понавидумували своїх прав а про закон нічого не знають !!
V. Показати IP 24 Липня 2016 09:41
Якби нормальне суспільство, то інші люди з автобуса мали б заблокувати автобус. Водій би нікуди не дівся.
Бандер В.М. Показати IP 24 Липня 2016 09:41
"....директор наказав пільговиків не перевозити..." Якщо тепер так роблять , то через пару років цих АТОшників взагалі презиратимуть . Ця влада показує свою безпомічність на кожному кроці ...!!!
А до Бандер В.М. Показати IP 24 Липня 2016 10:02
А що ви хотіли? Це реакція людей на вибрики, які викидають деякі воїни світла. Останній приклад по Ковелю п'яне ч*о на бусі збив людину на переході. Все стає на свої місця. Доживемо, що й вулиці почнуть знову перейменовувати. В честь тих, що боролись проти тих, які боролися проти цих. І так по колу, замість того, щоб просто жити і цінувати життя.
Адвокат Показати IP 24 Липня 2016 10:08
ЇМ НАКАЗ УКРАЇНЦІВ НЕ ПЕРЕВОЗИТИ ! АВТОБУС НАЛЕЖИТЬ ВОЛОДИМИР -ВОЛИНСЬКОМУ АТП ДЕ АКЦІОНЕРАМИ І ХАЗЯЯМИ Є РИГІВСЬКІ НЕДОБИТКИ, ОРГАНІЗАТОРИ АНТИМАЙДАНУ В ОБЛАСТІ І ЯНИКОВІ ПРИХВОСТНІ НА ЧОЛІ З ДИРЕКТОРОМ МЕБЛЕВОЇ ФІРМИ "ГЕРБОР" ОЛЕГОМ БОРБЕЛЮКОМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ГАНЬБА Х*ЛУЯМ РУССКОГО МІРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
галина Показати IP 24 Липня 2016 10:45
тримаємось всі українці. перемога всеодно буде за народом.
А до галина Показати IP 24 Липня 2016 20:22
А за що тримаємось?
олега Показати IP 24 Липня 2016 11:08
звертайтесь до прокуратури
Анонім Показати IP 24 Липня 2016 11:30
Одни словом пі**рас... Шо директора шо водії,.на місці пасажирів я таких би дав тому водію шо його в Володимирі не взнали.геть таких чмошних людей з нашої землі!!!
Пасажир Показати IP 24 Липня 2016 12:17
Цей водій рідкісний хам, їхали якось з Рівного в Луцьк, купили білети в касі, а воно каже "місць немає, їдьте стоячи або виходь". Сказав що йому наплювати на наші квитки, він взяв людей в Києві і піднімати їх не буде.
Анонім до Пасажир Показати IP 24 Липня 2016 13:22
Та да, вони на ці місця садять попутчиків , а гроші собі в кишеню. Виїзджає за автостанцію і набирає лівих пасажирів. Податкова, ау-у-у-уу
миколай Показати IP 24 Липня 2016 12:54
Чому немає відшкодувань перевізникам за надання послуг ними тим -же пільговикам. Не робіть крайніми водіїв і керівників їхніх. Будуть вчасно відшкодовувати будем возити хоч по пів салону. Ніхто не запитав у водія де він взяв тільки 300літрів палива на цей рейс не говорячи мастило шини і т.д.
ЛУЧАНИН до миколай Показати IP 24 Липня 2016 13:31
Вам пряма відповідь - Іван Мирка та намісник президента в області Володимир Гунчик. Але якщо якщо є посадковий білет везти зобовязані. Просто в нас якщо власник не має 200 відсотків прибутку тол він вже збитковий. Якщо всі збиткові поставте свої автобуси знайдуться нові. Не давайте хабарів посадковим контролерам та диспетчерам на АС і вже якогось пільговика перевезете
? Показати IP 24 Липня 2016 12:54
Маючи зарплату до 11000грн.?
лучанин до ? Показати IP 24 Липня 2016 13:41
не рахуйте чужі гроші!!!!!!!!!!!!!!, А працюйте і заробляйте (АТО ВАС чекає)
ЛУЧАНИН Показати IP 24 Липня 2016 13:11
Шановний Мірка - язиком молоти про патріотизм це одне негайно з Гунчиком заберіть право перевезення пасажирів таким горе перевізником без права передачі маршрутів таким горе перевізникамАТП Ковель Нововолинськ - бо це діти одних і тих же Ригів). Але такі дії можуть зробити тільки такі керівники в яких рильце не в пушку.А диспетчери автостанції (посадкові) знають одне зібрати з кожного водія мзду за безквиткових пасажирів. Потрібно негайно встановлювати касові апарати як за кордоном . За невитий квиток штраф повинен бути таким щоб в голові дурних думок не було. Податківці для Вас поле діяльності необмежене - перевізники податки платіть справно. Ну що шановні керівники області будивимось на ,що Виздатні працювати чи відкати брати.
БОРИС Показати IP 24 Липня 2016 13:16
Черстві люди. Не знають що з ними завтра буде. Завтра помрете і діти будуть страждати за такі вчинки ! Водії хами А в В-Волинському взагалі на автостанції мабуть німі працюють іноді звертаєшся а вони наставлять очі і мовчать. Де порядок влада??? Порошенко Гройсман депутати ВР ви де? На Багамах? !
Лучанка до БОРИС Показати IP 24 Липня 2016 13:51
Може Порошенко і Гройсман в тебе вдома прибирати повинні????. Люди будьте людьми і самі повинні наводити лад в державі, а особливо в себе в районі в своєму домі.
Серж Показати IP 24 Липня 2016 14:19
там на АС в Київі багато самооборони та тих самих АТОшників,не міг підійти до Братів,попросити вирішити цю ситуацію???Думаю швидко Вони б вправили водію РОГА.НУ саме найменше,блокували би рух автобуса. Но я не зміг би їхати з тим Оленьом (водієм) в одному авто.,та дихати одним повітрям..
-совість до Серж Показати IP 24 Липня 2016 17:17
Повірте, ті водії такі залякані раби як і більшість українців.всю х...братію які стали "хузяями" володимирськими гнати в рашу ср...ою мітлою.Правда восторжествує!Вставай Володимир!
Андрій до Серж Показати IP 24 Липня 2016 20:26
До Братів чи до братків? Брати в АТО, а на вокзалі братки. Нічого вони не зроблять, бо їм з того маршруту вже відстігнули. Вони скоріше пасажирів пресануть, хто рот на водія відкриє.
Сонце Показати IP 24 Липня 2016 14:37
Це ж не перший випадок, коли атошників не хочуть перевозити. Їх тільки бачать і обіцяють золоті гори тоді коли потрібно йти на війну, а далі... повірте самі собі ніхто водія тим паче директора не покарає. Хоча з таке потрібно лишати ліцензії
нормальна людина Показати IP 24 Липня 2016 19:05
такі всі герої. а ви задарма щось будете комусь робити? пів салона атошників і ніякого відшкодування від держави. влада все собі по кишенях пхає а підприємець вози задарма, бо для тебе закон придумали. в кожному автобусі відеокамери і водія контролюють і зарплати не дадуть , поки не передивляться скільки людей їхало.а ще атошники їдуть пяні, нецензурно лаються, чіпляються до людей, їх взагалі в шию гнати трепа згідно правил перевезення, а всі терплять, бо ж ВОНИ нас захищали.
в до нормальна людина Показати IP 25 Липня 2016 09:10
а ти йди і сам повоюй і тоді побачемо як ти тоді заспіваєш
Коза до нормальна людина Показати IP 25 Липня 2016 16:58
От ідіть і розбирайтеся з п"яними атошниками і не тільки атошниками, а в даному випадку водій не правий. Водій має відмінне здоров"я і йому не довелося сидіти під кулями. Майте повагу до чоловіка, який захищав вас і вашу родину. Я та інші українці платимо податки, і вони якраз повинні йти на компенсацію проїзду. Якщо гроші не доходять, то ПП повинен розбиратись з державою, а не з пасажирами. А взагалі, коли введуть вже адресну допомогу? Щоб отакі водії-недолюди не принижували військових, чорнобильців, афганців,пенсіонерів та інвалідів.
не нормальна людина до нормальна людина Показати IP 26 Липня 2016 21:40
ви як маленькі діти, влада не компенсовує витрат на пільгове перевезення........а ви не пробували з ними серйозно говорити, за допомогою документів, є закон на пільгове перевезення, значить має бути і на компенсацію, не виконується - в прокуратуру....
не зрозуміло Показати IP 24 Липня 2016 20:11
Де написано ,що пільговик з АТО?
для незрозумійка Показати IP 24 Липня 2016 20:33
в першому реченні,
ім;я Показати IP 24 Липня 2016 20:40
зато у нас влада пі*ов захищає, 6000 поліціянтів охороняли гей-парад цього року. в ато менше людей батьківщину боронить. яник чмо був, але хоть не підар. а ваша влада підари. нема там чого взагалі людей , дітей, інвалідів вбивати в тому донбасі. заради одного життя варто і 100 років домовлятися, а не кидатися, як мавпа з гранатою, бо америка так сказала.
Віктор Показати IP 24 Липня 2016 23:25
Якщо в касі продали квиток,водій не має права не взяти пасажира.Яке йому діло скільки пасажир заплатив за квиток-повну чи пільгову вартість,це не його питання.Його діло виконувати обов'язки ВОДІЯ. Все інше це бєзпрєдєл.Можна і треба сміливо писати скаргу контролюючим органам.
Коза до Віктор Показати IP 25 Липня 2016 16:46
Все вірно. Квиток куплено в касі - пасажир має право на проїзд. Всі свої побажання водій має озвучувати не пасажиру, а керівництву автостанції.
мирося Показати IP 25 Липня 2016 16:50
Тi водii геть сором втратили!!!зараз iду з Рiвного рейсом Киiв-Нововолинськ вже хв.20стоiмо на трасi бо автобус зламався.в таку жару нема чим дихати а вiн як черепаха ходить бiля того автобуса. Зате грошi вони знають як братии,а неспранi автобусы на рейс випускати це жах!!!
юра Показати IP 25 Липня 2016 21:32
Люди добрі не водій винний і не власник автобуса а держава яка невиділяє на пільги ні копійочки а забирє з автобусів немало,а власнику потрібно заправляти,ремонтувати,платити налоги і всякі спонсорські внески і як йому виживати?
До Юри Показати IP 26 Липня 2016 00:27
То що в цьоиу конкретному випадку робити АТОшнику?Розбиратися хто винний чи за свої заслуги спокійно іхати в автобусі? Не його це питання.Свої питання він успішно вирішив коли прийшов з війни живим! Щось не так в АТП? То керівництво нехай вирішує на свому рівні,а не через порушення взятих зобов'язань при допуску до тендера. А вони вирішили відігратися на пасажирах.
Анонім Показати IP 26 Липня 2016 16:38
Водії з Вол.Волинського і Нововолинського взагалі бездушні люди...Вони не лише до АТОвців погано ставляться,а і до стареньких людей...Колись водій автобуса Луцьк-Будятичі викинув в прямому сенсі цього слова жіночку лише тому що їй стало зле...Гроші взяв як до Володимира,але не довіз...Це при тому що жіночі за 80 і їхала після лікарні...
не нормальна людина Показати IP 26 Липня 2016 21:42
взагалі то треба було викликати наряд поліції і складати адмін протокол на водія....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus