USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинського волонтера нагородили медаллю за любов до України

30 Жовтня 2015 11:24
Медаль «За жертовність і любов до України» отримав волонтер із Нововолинська Валерій Курстак.

Про це інформує «Вголос» з посиланням на прес-службу Волинської єпархії УПЦ КП.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Валерій Курстак нещодавно отримав нагороду “За заслуги перед містом”.



Валерій Курстак – підприємець, член обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану, незважаючи на важку хворобу, щотижня їздить у зону АТО.

Він і його товариші доставляють солдатам ліки, харчі, речі повсякденного вжитку. Не оминають благодійники й дитячих будинків та садків, сприяють розшуку зниклих бійців і визволенню їх з полону.

Тож волонтера із благословення Патріарха Київського і всієї Русі-України Філарета й митрополита Луцького і Волинського Михаїла нагородили медаллю «За жертовність і любов до України».

Інші єпархіальні нагороди одержали Віктор Янчук, Лариса Тарасюк та Андрій Гаць.

Додамо, що Президент Петро Порошенко з нагоди Дня Конституції відзначив Валерія Курстака орденом «За заслуги» ІІІ ступеня за його волонтерську діяльність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus