USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині священика покарали за гріхи

19 Листопада 2013 14:14
Преосвященний єпископ Володимир ухвалив низку кадрових та дисциплінарних рішень у Володимир-Волинській єпархії.

Нові призначення та дисциплінарні стягнення правлячий архієрей оприлюднив під час наради благочинних, керівників єпархіальних відділів та намісників монастирів, що відбулася у Володимир-Волинському єпархіальному управлінні, - йдеться на сайті Володимир-Волинської єпархії.

Правлячий архієрей із сумом повідомив присутніх про те, що з міркувань пастирської опіки змушений накласти єпитимію на клірика єпархії архімандрита Арсенія (Дем'янчука). Ця покута дана йому для напоумлення та покаяння, через систематичні порушення церковної дисципліни, що мали місце останнім часом.

Клірика єпархії архімандрита Антонія (Джиджелу) призначили проректором Володимир-Волинського регентського духовного училища.

Преосвященний єпископ Володимир звільнив протоієрея Олексія Никитюка з послуху благочинного Володимир-Волинської округи, подякувавши йому за понесені труди. Володимир-Волинським благочинним призначено настоятеля Миколаївської церкви міста Володимира- Волинського протоієрея Сергія Гуза.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
пастир Показати IP 19 Листопада 2013 17:56
Оце так владика заорав))))) Ще й в Інтернет Христа ради виклав)))))))
Прихожанка Показати IP 19 Листопада 2013 19:02
Для чого оточувати себе тими хто прикривається іменем Господнім. А простому люду інколи в селі з нікого приклад брати.оча свяченик має бути взірцем. Гоніть їх в три шиї.
viktor Показати IP 20 Листопада 2013 15:02
алкашів покарали!!! нарешті архірей це побачив.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus