USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинському лісівнику віддали у приватну власність будинок в урочищі

26 Жовтня 2018 15:43
Волинські лісівники продовжують дивувати апетитами та можливостями. Виявляється, здобути приватну власність у лісі - цілком реально, незважаючи на те, що це урочище або музей під відкритим небом.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Нагадаємо, нещодавно журналісти показували приватний маєток у Воротневі, де облаштована рекреаційна зона. Будинок вразив своєю пишністю та багатством. Це колись було приміщення лісового та мисливського господарства Волинської області. Його віддали під приватизацію чи то ліснику, чи водієві лісу. Принаймні, так розповів начальник лісового та мисливського господарства Волині Олександр Кватирко. Загалом, зі слів Кватирка, у волинських лісах під приватизацію віддали 18 об’єктів.

Одне – у Ківерцівському районі в селі Клубочин. Журналісти спробували відшукати цей будинок.

Проте, поки журналісти мандрували Волинським поліссям, у студію «Аверсу» заявився власник лісгоспної хати - лісівничий Сергій Савонік. І повідомив, що у Клубочині він не має будинку. Помешкання ж йому надали у партизанському лісництві, якраз поруч музею в Лопатні.

Сергій Савонік розповів, що у будинку поки не проживає, проте журналістам, які напросилися на новосілля, пообіцяв провести екскурсію.

Загалом, у документі, який надали журналістам лісівники, йдеться, що під приватизацію віддали 6 приміщень: два у Романівській сільській раді, по одному у Ківерцях, у селі Лучичі Ратнівського району, у селі Клубочин, в якому ми власне побували та в Цумані.

Журналісти телеканалу пообіцяли навідатись до кожного будинку та перевірити, чи так вже й було необхідне житло лісівникам, яким його виділили. На

Натомість на телеканалі закликають, якщо комусь відомі будь-які факти приватної забудови у лісах, то просять зателефонувати до редакції та повідомити про це.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 26 Жовтня 2018 15:49
головне занести кватиркові вагомі докази необхідності такого житла
Віктор Показати IP 26 Жовтня 2018 15:58
Ага. Ще під приватизацію чекає і не дочекається санаторій в Журавичах.
777 Показати IP 26 Жовтня 2018 16:00
А ви в Лопатні хатинку Колісника бачили? А ставки? Може вже теж приватизовані бідосями-крадіями?
Читач Показати IP 26 Жовтня 2018 17:45
За Карасином з лівої сторони в лісі є ціле озеро і будинок, теж непонятно чиє. Не справа над дорогою, а зліва в лісі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus