USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинську фірму оштрафували за неправдиву рекламу

29 Липня 2011 13:55
Волинське обласне територіальне відділення Комітету оштрафувало ПП «Дім Буд і Ко» за недобросовісну конкуренцію - у своїй рекламі в мережі інтернет підприємство вжило фразу щодо "найнижчих цін регіону", що є інформацією, яка вводить в оману.

У Волинському відділенні АМКУ повідомляють, що це підприємство в мережі інтернет поширювало неправдиву рекламу щодо «найнижчих цін регіону» на охоронні системи та послуги з їх монтажу.

Штраф за такі дії, на перший раз, склав 7 тисяч гривень, відповідача зобов’язали припинити порушення.

«Ми дбаємо про захист економічної конкуренції волинян, а тому ретельно контролюємо конкурентне середовище не тільки у друкованих засобах, а й в мережі інтернет», - прокоментував голова Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Віктор Гупало.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ПВЗЦ Показати IP 29 Липня 2011 19:51
Слоган "У конкурентiв найвижчi цiни в регiонi" введе кого-небуть в оману?
Лучанин Показати IP 30 Липня 2011 12:09
А чому не штрафують супермаркети ("Дешевше ніж на базарі"), комісйні магазини ("Дешевше ніж в інтернеті") - там все з точністю навпаки?
yurok1974 Показати IP 30 Липня 2011 19:01
ГАНЬБА АНТИМОНОПОЛЬНОМУ КОМІТЕТУ, ЯКИЙ ОБДИРАЄ ПІДПРИЄМЦІВ, А НЕ МОНОПОЛЬНІ ОРГАНІЗАЦІЇ
7-" Показати IP 31 Липня 2011 12:01
Ганьба,займаються дрібницями,а нормальної роботи не роблять,а Віктор Гупало і його працівники штани тільки протирають на державній роботі,з наших податків зарплати отримують.Ганьба.
гиииииииии Показати IP 31 Липня 2011 23:46
вірно. великі корпорації треба перевіряти. а раз вони такою дрібнотою займаються, то хай на базар підуть, там м*ясо перекупи за однією домовленою ціною десятиріччами тримають, а простому виробнику дороги до прилавку - нема. де ви АКМУ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus