USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Волинських військових можуть відправити на Схід України

17 Квітня 2014 14:07
Володимир-Волинську моторизовану бригаду можуть перекинути на Схід України.

Про це стало відомо під час представлення штабу загальнонаціонального Руху Опору сьогодні, 17 квітня.

Голова Волинської обласної організації ветеранів Афганістану Григорій Павлович повідомив, що не виключено, що військових відправлять на виконання поставлених завдань у східних регіонах країни.

Крім того, він повідомив, що волиняни зібрали 1,158 мільйона гривень на потреби військових частин, які дислокуються на Волині. Всі кошти розподілені на першочергові потреби військових частин.

«Володимир-Волинська моторизована бригада потребує значних капіталовкладень. Сьогодні вже придбано 90 бронежилетів для бригади і 50 бронежилетів для наших прикордонників, які дислокуються в Чернігівській області. А бригада швидше всього буде виконувати свої завдання на Сході», - повідомив Григорій Павлович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
настя Показати IP 17 Квітня 2014 14:09
есть подруги которие говорят -у меня муж военний пенсию получает. тогда пусть ети военние защищать Родину сейчас!!!!!!!!!!
Костя до настя Показати IP 17 Квітня 2014 14:22
Настя, не берут. Возраст.
Анонім до Костя Показати IP 17 Квітня 2014 14:28
а ви добровольцями або формуйтесь у групи ополчення і на схід на схід.... у вас же ж військовий досвід ... чи доосвід розбазарювання армії ;)?
добродій до Анонім Показати IP 17 Квітня 2014 14:44
а у них досвід отримати високу пенсію за розвал війська і зараз корчити розумників...
11 до добродій Показати IP 17 Квітня 2014 16:01
Про велику пенсію, ти де слухав???? Майор 23 роки вислуги 1700 грн....Набагато більше мінімалки???
жора Показати IP 17 Квітня 2014 15:17
а чому на схід не їде влада і кандидати в президенти щоб вийти до людей і бодай про щось з ними домовитись як врегулювати цю ситуацію, натомість вони їдуть на захід і розказують тут різні байки аби тільки за них проголосували.
Мама Показати IP 17 Квітня 2014 15:35
За кого і за що мають воювати наші діти? За чийсь маразм і статки, за те, щоб прикрити грабіжників, щоб вони на чужих спинах в рай заїхали? І чим воювати - тим каліцтвом, що лишилось не розтащене?
жора до мама Показати IP 17 Квітня 2014 15:41
вони ще в рай нехочуть бо незабируть з собою те що награбили.
Вікторія Показати IP 17 Квітня 2014 16:29
Чому наші чоловіки, сини мають їхати і воювати. Ми хочем мирно жити. Чому ніхто з політиків чи його дітей не живе в тих умовах, в яких зараз наші чоловіки???? За що і за кого ми маємо страдати, і не знаємо які слова підібрати, коли син питає: "А де наш тато"?
11 до Вікторія Показати IP 17 Квітня 2014 23:26
Хай сини депутатів і чиновників ідуть воювати, сини воєнкомів! Особисто у нас забирали хлопців уночі, дали підписати повістку, а в ній пише добровільно. До сина нашого воєнкома також повістка прийшла, але відмазали! То я ще раз питаю: чому мій брат має іти служити, а інші мажорики, у яких здоров'я краще ніж у більшості хлопців "добровольців" повинні їхати на схід чи у інші гарячі точки!!!!????
Анонім Показати IP 17 Квітня 2014 16:37
А в місцевого населення спитали, чи хоче воно воювати? Чому силою заганяють в армію? Самі ж заставляли яника зробити контрактну армію. Не можете навести лад в державі, подайте у відставку. Всі революціонери, які кричали на майдані сидять у теплих кабінетах. Подайте приклад - підіть на передову.
Володимир Показати IP 17 Квітня 2014 16:40
Відправлення Володимир-Волинської бригади на східний кордон треба було послати ще раніше.
аня до Володимир Показати IP 17 Квітня 2014 23:28
а ти у тій бригаді?
Справедливість Показати IP 17 Квітня 2014 18:01
Вже ця військова частина така стала боєздатна, що вже страшно стає. І кошти виділяють їм , і харчі кращі їм ,і поповнення резервістами,і техніку ремонтують всі. А результат- тільки готуються. Як страуси - в лютневих подіях сиділи і самі себе оберігали щоб їх не вкрали так і зараз-готуються.А внутрішні війська , яких паскудили- тихенько зібрались та третій тиждень вже на сході. Ось де професійність та виконання обов;язку.
Анонім Показати IP 18 Квітня 2014 00:28
А з ким воювати зібрались? З мирним населенням? Немає там терористів. Люди просто хочуть висловити свою думку на референдумі, ніхто не збирається нікуди відділятись. На заході свої традиції славити відомих "героїв", не треба нав'язувати це іншим людям. Нинішня влада плювати однаково хотіла на схід і захід, ні у кого на думці немає піднімати сільське господарство чи промисловість.. І треба бути просто дебілом щоб на заклик цієї гнилої хунти їхати на розборки до іншого регіону і вчити людей життю. Згадайте сербів і албанців і той жах, на який перетворилася Югославія.
аноним до Анонім Показати IP 18 Квітня 2014 06:48
может ты и есть терорист,какую думку висловити на референдуми? зачем бегать по Украине с флагами России сривать флаги Украины,сделал бы ты это в России посмотрел бы я что с тобой было бы там!
анониму Показати IP 18 Квітня 2014 08:23
А вам можно было бегать с флагами Евросоюза три месяца? Штаны не жали? Вот и оставьте других людей в покое. Каждый имеет свое мнение. Да нет нигде террористов, попейте и валерьянку и успокойтесь. Хватит истерить
хто вони тоді? до анониму Показати IP 18 Квітня 2014 10:52
Звичайно можна, ніхто ж не зривав Український прапор і на його місце ставив прапор Євросоюзу! На сході озброєні до зубів люди в масках, у військовій формі без опізнавальних знаків і вони знімають Українські прапори ставлячи на їх місце окупантські.
До хто вони тоді? Показати IP 18 Квітня 2014 11:54
Менше дивіться телебачення наше. Вони так само озброєні і носять маски, як і інші під час майдану, А які вам опізнавальні знаки потрібні? Багато хто з них вважає саме український прапор окупантським на даний час, на жаль так склалося. І це відбувається тому що відсутній діалог між сходом та центром країни. Влада не їде і не говорить з людьми, не налагоджує стосунки, навіть не робить ніяких спроб. Так само, як і ніхто не їхав до Криму в свій час.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus