USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинських журналістів відправлять на відпочинок

14 Липня 2014 17:44
Мало хто з волинських журналістів вірив, що на березі озера Світязь, поруч з пансіонатом «Шацькі озера» розпочне діяти такий оздоровчий центр. Адже минуло більше 10 років, як урочисто заклали перший камінь під будівництво, - інформує ВОДТРК.

Щоб пришвидшити цей процес, журналісти теж засукали рукави і старанно працювали на будівельному майданчику, - йдеться у повідомленні.

Медійники краю, гості із східних регіонів України, Польщі, голова Національного комітету телебачення і радіомовлення Олег Наливайко, представники обласної влади усе ж перерізали стрічку при вході до будинку.

На території бази відпочинку планується проведення різноманітних фестивалів, конкурсів, семінарів, – повідомив голова Державного комітету телебачення і радіомовлення Олег Наливайко. А також відпочити тут матимуть можливість і журналісти з інших регіонів, зокрема, зі Сходу, які працюють у гарячих точках.

На Волині 350 членів НСЖУ. Чи матимуть можливість всі тут відпочити, сказати важко, адже вісім кімнат замало. Дехто радить подбати про будівництво додаткових баз.

Чи під силу це обласній журналістській організації, якщо сотка землі навколо озера Світязь тепер заледве не в ціну золотого батона. Безплатно, як це було 10 років тому, тепер землі ніхто не виділить. Та й і з того гектара, наданого у свій час владою під будівництво, оздоровчий центр розміщений на двадцяти сотках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Свідок Показати IP 14 Липня 2014 20:55
Ох, вже ця спілка... ох, вже цей Михайло Іванович Савчак..... і ця так звана "стара школа" Волинської журналістики.......... Ну, не смішіть....... Там усі ці 10 років дна не було -- скільки б не кінули усе було мало.... Палиця гроші дав, газета "Волинь" дала, Хотимчук дав, Куліш дала...... і дядя Міша все строїв..... рука руку гріє у цій "поважній! волинській журналістиці....
оля до Свідок Показати IP 15 Липня 2014 08:24
Все правильно вже скільки років дають і дають,будують і будують а ще скільки спишуть тепер вже на облаштування і т.д.Сумніваюсь що там будуть відпочивати журналісти.
аяяй Показати IP 14 Липня 2014 21:12
заздрю журналістам й теж хочу на Світязь
Андрій Показати IP 15 Липня 2014 08:50
Який сором. 10 років будували.... Хлопці, ви не будували, а крали. Де подівся гектар землі, який же по ваших мірках коштує 10 золотих батонів Януковича? Кому загнали і за скільки? Де 300 тисяч, які на спілку перерахував спонсор чи то в 2006 чи 2007 році? Коли Француз давав гроші , долар коштував 5 гривень. За ці кошти давно можна було збудувати дійсно Центр, але вже на 20 кімнат з усією інфраструктурою. А тут аж 8 кімнат! А випендрювання скільки. .. Стрічку перерізали... Сором. В принципі, чого дивуватись? За що Хотимчук звів собі такий розкішний будинок? Не за ті "золоті батони" у вигляді земельки? А Савчак за які кошти придбав новий автомобіль? Все це золота Світязька земля. Жаль, що журналісти, обов'язок яких викривати чиновників-аферистів, самі добре погрузли в аферах. Сором! Сором! Сором!
Іван Показати IP 15 Липня 2014 08:53
Чому фото бази відпочинку не поставили? Це ж фото школи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus