USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Волинських міліціонерів проконсультувала психіатр. ФОТО

21 Жовтня 2013 10:01
Сформувати прихильність працівників органів внутрішніх справ до здорового способу життя та подолання негативних факторів, які впливають на роботу правоохоронців – головний лейтмотив зустрічі практичного психолога з волинськими міліціонерами, - повідомили у прес-службі правоохоронців області.
«Умови служби, останнім часом, занадто складні, вони потребують від співробітників органів внутрішніх спав справжньої підготовки, дисциплінованості, високих моральних якостей, доброї професійної підготовки і, безумовно, здоров’я тіла і духу, щоби бути здатними у будь-який час і за будь-яких обставин виконати наказ командирів», – сказала лікар-психіатр центру психологічної допомоги та професійно-психологічного відбору сектору медичного забезпечення УМВС в області Ольга Куліш.
Зокрема під час розмови з правоохоронцями, обговорили питання про соціальні, психологічні та медичні аспекти наркоманії.
Як зауважила Ольга Іванівна, переважна більшість злочинів і випадків збочень у поведінці людей обумовлена відсутністю загальної культури, недотриманням загальнолюдських принципів, недостатньою поінформованістю про наслідки надмірного вживання алкоголю, наркотичних речовин тощо.

«Як правило, наркоманами стають особи з нервово-психічною нестійкістю, яких відрізняє слабка воля, емоційна лабільність, кволість компенсаторних і адаптаційних механізмів. Нерідко вони мають низький освітньо-культурний рівень, несприятливі анамнестичні дані та сімейні стосунки, перенесені травми головного мозку, обтяжену психічними захворюваннями спадковість та інше», – розповіла лікар-психіатр.
Завершуючи зустріч, Ольга Іванівна порадила особливу увагу приділяти молодим працівникам, які тільки починають свою службову діяльність, звертати увагу на випадки відхилень у їх поведінці, формувати у персоналу Державної служби охорони умінь подолання труднощів, правильних дій в екстремальних та конфліктних ситуаціях.
Зустріч особового складу відділу ДСО із лікарем-психіатром центру психологічної допомоги та професійно-психологічного відбору сектору медичного забезпечення УМВС у Волинській області Ольгою Куліш відбулася на базі Луцької окремої роти міліції відділу Державної служби охорони при УМВС України в області.
Нагадаємо, що тему бесіди визначили так: «Формування прихильності працівників органів внутрішніх справ до здорового способу життя та подолання небезпечних факторів, що впливають на працівників ОВС під час виконання службових обов’язків та поза службою».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
цікавий Показати IP 21 Жовтня 2013 10:49
а от хто небуть може пояснити мені, чому всі працівники ДАІ такі пузаті?
Тарас Показати IP 21 Жовтня 2013 11:40
яка то міліція, то сторожі, мав нагоду спілкуватися з декотрима, бидло неосвічене
кеша Показати IP 21 Жовтня 2013 12:33
Мені навіть страшно подумати, який освічений тарас. напевно, мінімум академік АН України. Однак, називати людей бидлом навіть академік не може собі дозволити. Висновок - тарас бидло.
Гость Показати IP 21 Жовтня 2013 13:06
Так, їм давно потрібен психіатр,бо вони атм всі неадекватні.Нормальна людина не буде бити людей за що не будь,щоб вибити показання, яке він не робив.Не дай Боже попасти в руки цим тупим звірям.Не даром кажуть: "Хто не хоче малив вчитися, а великим робити, то йде у ментовку"- це чиста правда.Скільки людей безневинних засудили, убили по всій Україні. А чого пузаті, бо ні фіга не роблять, а сидять і бухають по кабінетах,замість того, щоб ходити по Луцьку і слідкувати за порядком, та зловити хоч одного злодія,наркомана, хулігана, а воно їм тра.Диву даєшся,скільки ненависті і злості до оточуючих у цього мордатого натовпу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus