USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинських митників вчитимуть англійської до Євро-2012

6 Липня 2011 16:04
Працівники Ягодинської митниці вивчатимуть англійську мову, аби на належному рівні прийняти іноземців під час проведення футбольного чемпіонату «Євро-2012».

Про це під час прес-конференції у середу, 6 липня, повідомив начальник Ягодинської митниці Геннадій Федик.

Він розповів, що до початку «Євро» Ягодинська митниця зможе забезпечити достойну кількість митників із пристойним рівнем англійської.

Федик каже, що митниця навіть має спеціальний навчальний центр у місті Хмельницький.

«Але в нас є значна кількість працівників, які володіють англійською мовою. Можливо, вона ще недостатня для забезпечення діяльності. Але люди готуються, будуть проходити курси навчальні з вивчення окремих фраз, які необхідні для пропуску», – повідомив він.

«Люди, які у нас працюють і володіють мовою, отримують додаткову плату за знання мови. Вони займаються перекладом документів, які надходять з митних органів іноземних держав, готують документи», – додав митник.

Загалом, зазначив Федик, іноземними мовами у Ягодинській митниці володіють орієнтовно 5-10% працівників.

«Але більшість, якщо не досконало володіють, то мають досвід і володіють азами іноземних мов. Наприклад, польською майже всі володіють», – запевнив Федик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
К Показати IP 10 Липня 2011 21:16
Федик розповів : " До початку «Євро» Ягодинська митниця зможе забезпечити достойну кількість митників із пристойним рівнем англійської" Щоб не збрехати - не вказав якого року. Інтелектуали з Ягодинської митниці аби до Евро-2024 оволоділи пристойним рівнем англійської.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus