USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

Волинським засудженим вручили атестати

23 Червня 2014 21:00
Засудженим Ковельської виховної колонії вручили свідоцтва про базову середню освіту. Про це повідомили у прес-службі УДПтС України у Волинській області.

Нещодавно в Ковельській виховній колонії відбулась святкова лінійка з нагоди здобуття засудженими базової середньої освіти.

На лінійці були присутні начальник виховної колонії майор внутрішньої служби Іван Абрамчук, директор загальноосвітньої школи установи Володимир Кавюк, начальники відділень СПС.

Семи вихованцям, які закінчили 9-й клас загальноосвітнього закладу установи, вручили свідоцтва про одержання базової загальної середньої освіти.

З вітальним виступив начальник установи Абрамчук Іван Дмитрович. У свою чергу, директор школи Володимир Кавюк побажав засудженим продовжити здобувати загальну середню та спеціальну освіту, вдосконалювати свої знання у різних галузях.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus