USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Алкоголь неповнолітнім: у підприємців забрали ліцензії

16 Грудня 2014 11:11
Підприємців Волині позбавили 9 ліцензій за продаж алкоголю і тютюну неповнолітнім. Про це інформують у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Волинські представники бізнесу позбулися 3 ліцензій за продаж горілчаних товарів та 6 ліцензій за реалізацію цигарок особам, які не досягли 18-ти років, - повідомили у відділі контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Волинській області.

Незважаючи на досить серйозне покарання за ігнорування законодавчої заборони щодо продажу алкоголю і тютюну неповнолітнім, волинські бізнесмени таки зважуються на порушення, - констатують у ГУ ДФС Волині.

Отож, щоб не сплачувати 6800 гривень штрафу та позбавлятися права на реалізацію вельми популярних серед споживачів підакцизних товарів, фахівці Головного управління ДФС Волині рекомендують підприємливим волинянам утриматися від порушення норм чинного національного законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus