USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Інвалід радянської армії у Луцьку не отримує пільг

2 Червня 2014 18:04
Волинянин служив в радянській армії й був комісований через стан здоров’я. Сьогодні він пенсійного віку, половину грошей витрачає на ліки, а заслужених пільг не отримує.

На прийом голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта сьогодні, 2-го червня, за допомогою прийшов Василь Іванович з Ківерців.

Він розповідає, що отримав хворобу під час несення служби в радянській армії. Спершу звернувся у Волинський обласний військкомат, звідти надіслали запит у Подольськ (Росії), а ті - в архів Міністерства внутрішніх справ РФ.

«Я - інвалід загального захворювання, був призваний в ряди радянської армії, коли виконував обов’язки захисту Батьківщини – отримав травми, мене комісували з армії. Чому я не маю права бути прирівняним до інваліда радянської армії, скрізь ходжу, давав бумагу в обласний військкомат і нічого?! Мені зараз треба ліки купити – це 900 гривень, більше половини моєї пенсії, як далі жити!?», - говорить у відчаї Василь Іванович.
Пенсіонер показав документи, які підтверджують його слова й повідомив, що йому відмовили на лікування у військовому госпіталі.

Григорій Пустовіт сказав, що буде вимагати від керівництва управління охорони здоров’я Волинської ОДА пояснення щодо цього інциденту та порадив пенсіонеру дочекатися відповіді від Міністерства внутрішніх справ Росії, аби належним чином оформити документи на пільги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 2 Червня 2014 18:20
РФ є правонаступницею СССР, то ж нехай звертається до Путлєра.
Макс до дідо Показати IP 2 Червня 2014 21:45
Ты ид**т?
Ківерці Показати IP 3 Червня 2014 09:31
Василь Іванович є ще й ветераном БЮТ - боровся за справедливість. Йому в перше чергу треба допомогти.
L до Ківерці Показати IP 3 Червня 2014 10:04
а до чого тут БЮТ?! Він, в першу чергу - громадянин України і має такі самі права, як і інші громадяни нашої держави. До 1991 року була радянська армія і більшість наших військових пільговиків там і служили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus