USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині пільгову допомогу зроблять адресною

26 Березня 2014 11:06
У Луцьку й на Волині в цілому пільгову допомогу зроблять адресною.

Про це повідомив під час засідання 57 сесії Луцької міської ради сьогодні, 26 березня, Луцький міський голова Микола Романюк.

Так, очільник міста повідомив, що зустірчався з Міністром фінансів України Олександром Шлапаком. Під час зустрічі посадовці розмовляли про проблему пільгових перевезень серед громадян. Тож, вони дійшли висновку, що необхідно терміново переглянути ті категорії громадян, які підлягають пільговому перевезенню. Зокрема, йшлося й про шахтарів.

Так, зі слів міського голови, відтепер розглядатимуть питання про адресну допомогу людям. Що це означає? Пільговикам нададуть додаткові кошти до пенсії, які вони зможуть витратити на власний проїзд, або допомогу нададуть у вигляді проїздних квитків. Тобто, перевізники також отримуватимуть кошти за перевезення таких громадян.

«Цей рік буде роком реформ, але ці реформи будуть спрямовані для людей», - пообіцяв міський очільник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Гость Показати IP 26 Березня 2014 11:19
Оце правильно. Молодці.А тепер скільки відпаде липових проїзних. І ще треба подивитися,кому дає міська рада ці липові книжечки. А своїм знайомим.Якщо людина має пенсію,вона не належить до малозабезпечених,що ці книжечки дають всім членам сімей- це абсурдюВони хай ідуть під загальних пенсіонерів. Я рахую,що люди які мають куплені групи І-ІІ і другу і працюють на роботах вони не повинні їздити безоплатно.Це повніцстю забезпечені люди,мають пенсію і зарплату і ще безоплатно їздити так не можна робити.Або зробіть тільки ветеранам праці пільги, а всі інші хайплатять ,вони заслужили це багаторічною працею.Тоді можливо буде менше зарплати в конвертах, а будуть намагатися працювати офіційно. А то ми самі породжуємо беззаконня.У нас вийшло так,що чесно жити і працюва-ти це собі в шкоду40 років працював і 5 років - пенсія однакова. Тому,який смисл працювати? А ніякий
оля Показати IP 26 Березня 2014 11:20
ой щось не віриться людям завжди розказують багато а як прийде до справи то керівники і тут розбагатіють. але так було завжди треба бідні і багаті
цікаво до оля Показати IP 26 Березня 2014 13:15
"...треба бідні і багаті" - а ви,пані, в ролі бідних виступити не бажаєте? Чи може хоча б поясните , навіщо потрібні бідні?
!!! Показати IP 26 Березня 2014 11:23
Ще потрібно розібратися з соціальними допомогами, які отримують по селах так звані малозабезпечені сім"ї. Грошей отримують по 6000-10000грн. на місяць, працевлаштовуватись їм не вигідно бо зменшиться соціальна. Звичайно, що є сім'ї, які потребують такої допомоги, але вони часто не можуть назбирати відповідних довідок, а "потрібні" люди оформляються без проблем маючи у власності і недешеві авто, земельні ділянки та інші блага на що закривають очі службовці сільських рад.
& Показати IP 26 Березня 2014 11:35
Знов над Волиняками будуть експерементувати? Мабуть годі. Ці їдеї були і при тій владі.
Анонім до & Показати IP 26 Березня 2014 11:39
це ж ті самі люди знову прийшли до влади що й були тільки мають іншу назву але набагато гірші за Яникову-туплять серйозно.
112 Показати IP 26 Березня 2014 11:42
скажу я вам в цій ситуації виграв Крим.Що б там не писали і не показували-мама живе в Севастополі і сьогодні отримала пенсію-3450грв в рос.рублях,а до цього вона отримувала пенсі. 1120нгрв.От вам і окупована територія і "злі" росіяни.
))) Показати IP 26 Березня 2014 12:13
З такими цінами на пальне і запчастини скоро всі маршрутки стануть на "прикол".....а на рахунок ветеранів праці,нехай проїзд їм оплачує той на кого вони працювали....коли зайде в магазин і покаже посвідчення,йому що ковбасу за пів ціни продають....або безкоштовно ???
Тетяна Показати IP 26 Березня 2014 15:00
Ті ветерани праці дістали! Вони , маючи пенсії, ще працюють. А молодь повинна стояти на біржі, бонема роботи. Як їдеш на дачу, за дитину 10 років плати - 3,5грн, а вони кидають 1 грн. І хоч би їздили 2-3 рази на тиждень! Ні їде кожен день: зранку - повітрям подихати, а ввечері додому! на вихідних з дітьми не можна сісти в маршрутку, оскільки і у вихідні дні вони теж тут! Це я за Веснянківській масив кажу! Совість би мали! По 2 грн платити відмовляються! Перевізники скоро зовсім повтікають! Саме основне, що не такі ж бідні!!! Сором!
))) до Тетяна Показати IP 26 Березня 2014 18:54
Правду кажете...а є такі,які по пару раз на день!!!....наприклад-навіщо старенькій бабусі,яка мешкає в Ківерцях два-три рази на день їхати до Луцька ???)
? Показати IP 27 Березня 2014 20:00
ТАНЯ?
?! Показати IP 27 Березня 2014 20:24
До тих пір, поки не налагодиться питання розподілу грошей між центром і областями і районами, ніяких розмов про ліквідацію пільг по безкоштовному проїзду пенсіонерів не можна вести мову. Правельні грошові потоки дадуть змогу владі фінансувати проїзд пенсіонерів!!.
Пострадавша Показати IP 23 Липня 2014 21:14
всіх пільговиків аби перевірили . і їхні підтвердження до кожного документа .а то виходить хто заслужив використовувала і сама державнв адміністрація , обкрадала а якщо хто обурювався .то посилали до прокуратури, яка прикривала злочини. і на сьогоднішній день департаментах соцзахисту і досі працюють діти , дружини ,прокурорів , судів , і вище посадових осіб

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus