USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинський табір приймає дітей зі сходу

16 Червня 2015 15:18
Окрім учнів луцьких шкіл, в одному з літніх таборів на Волині оздоровлюються діти з Волновахи.

Питання про хід та підготовку до оздоровлення дітей в літній період розглянули під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства 16 червня.

Медичні працівники Міської дитячої поліклініки (педіатри та медсестри) забезпечують медичне забезпечення у трьох таборах відпочинку – «Ровесник», «Чайка» та таборі у селі Дачному. Про це повідомив виконувач обов’язків начальника управління охорони здоров’я міськради Микола Якимчук. Усі ці працівники пройшли навчання під час медичного семінару 26 травня у масштабах області та семінарі на базі міської дитячої поліклініки.

Наразі також працюють пришкільні табори, закриття яких планують здійснити 16 червня. За станом приміщень та харчування у таборах, з його слів, постійно здійснювався контроль, і порушень виявлено не було. Окрім цього, кожен табір відвідала робоча група, до якої належали працівники управління освіти, санепідслужби та медичні працівники. Зауважень до роботи таборів у них не виникло.

Наразі до табору «Ровесник» відбувся перший заїзд дітей із міста Волноваха, що на Донеччині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Аліса Показати IP 16 Червня 2015 15:32
По-перше -не в санаторії, а в таборі "Ровесник",по-друге -табір у с.Дачному називається "імені Олега Кошового", а по-третє міська пишеться з маленької букви.Ваш автор "Дуже великий грамотій!"
Папа Римський до Аліса Показати IP 16 Червня 2015 15:44
ізиді, дьяволіца)
Володька до Аліса Показати IP 16 Червня 2015 19:57
А ти не умнічяй))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus