USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку зустріли дітей з Волновахи

11 Червня 2015 13:51
Аби отримати позитивні враження у непростий час, дві групи дітей зі сходу прибули відпочивати на Волинь.

Зустрічали дітей, які прибули на відпочинок, 11 червня на залізничному вокзалі у Луцьку.

Також, зі слів заступника директора Волноваської ЗОШ №2 з виховної роботи Ганни Проскуріної, діти хочуть побачити Луцьк, з’їздивши сюди на екскурсію, якомога більше побачити цікавого, адже діти зараз мають мало позитивних вражень. На Волинь прибули діти із пільгових категорій – діти переселенців, обдаровані діти, ті, хто не боявся їхати у далеку подорож. Так, 18 дітей відпочиватимуть у таборі «Ровесник», ще 18 – на базі відпочинку на озері Білому на Рівненщині.
Шлях до Луцька пролягав через Запоріжжя, куди група дітей прибула автобусом. Як розповіла представник відділу освіти Волноваської РДА Ірина Жежер, звідти діти разом із супроводжуючими педагогами потягом вирушили у Луцьк, проїхавши майже через усю Україну, побачивши степи, лани та ліси. На Волинь приїхали учні 5-10 класів з Волновахи, майже всі з яких вперше відвідають захід України. Зі слів педагога, ті діти, які раніше, під час весняних канікул, відвідали Луцьк, були вражені родинними традиціями, святкуванням Великодня. Протягом 21 дня у таборі «Ровесник» відпочиватимуть 18 дітей.
Діти розповіли, що очікують від цієї поїздки лише найкращого, хочуть відпочити на озерах та побачити щось незвичайне.
Учениця 10 класу Волноваської ЗОШ №7 Олена Горшкова розповіла, що від подорожі очікує неймовірних вражень, адже вважає Луцьк привітним містом із добрими людьми. Вона відвідує Луцьк вже вдруге, тож знає, що це місто має давню історію та чимало цікавих історичних місць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
луцьк Показати IP 11 Червня 2015 17:03
раді вітати діток наВолині!
луцьк Показати IP 11 Червня 2015 17:11
раді вітати діток наВолині!
Ти не весь Луцьк до луцьк Показати IP 11 Червня 2015 17:30
радий, то вали й вітай, і за свої гроші, а не за бюджетні, а мене вони не радують ніскільки, ні та помпа з короваями, кульками- піснями -танцями навколо них. Нема куди гроші дівати, то потратьте їх на тих дітей чиї батьки загинули під тією ж тричі проклятолю Волновахою минулого року, і зовсім нема впевненості, що їх тоді не здали батьки оцих от "діток", потратьте на лікування і реабілітацію поранених на тому довбаному сході, зрештою на армію, а не в людей випрошуєте "для потреб АТО" все від туалетного паперу до бронежелетів, а тут раптом таку щедрість можете собі дозволити. Не дратуйте, блін, дістали!!!!!!!!!!!
Анонім до Ти не весь Луцьк Показати IP 11 Червня 2015 18:58
це PR-акція, щоб зробити видимість, що на волині добре відносяться до людей зі сходу україни і не вважають їх унтерменшами, ватниками, колорадами і т.п.
Анонім до Анонім Показати IP 11 Червня 2015 18:59
... а для показухи - нашій владі ніяких грошей не шкода.
ІННА Показати IP 11 Червня 2015 23:06
Їх батьки наших солдат стріляють, а ми їх хлібом,сіллю!!! Романюк Скотина!
люстратор Показати IP 11 Червня 2015 23:17
ви дибіли пишете хєрню і сієте ворожнечу.
Анонім Показати IP 12 Червня 2015 09:18
Ці діти знаходяться 25 км від бойових дій. А ми будемо шкодувати бюджетні кошти для них??? Будьте милосердні!! Можливо погляди їхніх батьків різні, але відпустити дитину за 1000 км від дому на Західну Україну для них це подвиг.
Fb до Анонім Показати IP 12 Червня 2015 10:33
А діти багатьох з Волині не за 25 км від бойових дій, а в самому пеклі, бо хай їм по 19,20 років, але для своїх батьків вони теж діти, їх позабирали, вбивають і калічать, у матерів сьози не висихають, а ти будеш тут розказувати, що ці дармоїди сюди приперли на все готове , з ними будуть носитись і витарити їм ж.опи і це подвиг великий з їхньої сторони?!!!!бюджетні кошти - це народні кошти, які відривають кожного місяця з злиденних зарплат і кучка якихось дов..бо..й.бів врішує потратити їх на таке г..вно, а людям і слова не скажи?! Нехай з свої банківських рахунків знімають і тратять на "добрі діла" скільки влізе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus