USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинський інвестор вклав у агробізнес 20 мільйонів. ФОТО

27 Квітня 2013 13:02
Сучасний елеватор на старій виробничій базі в селі Звиняче Горохівського району будує ТзОВ «Волиньзернопродукт».

Про це стало відомо під час візиту на об’єкт голови Волинської ОДА Бориса Клімчука 26 квітня.

Як зазначив губернатор Волині, директор ТзОВ «Волиньзернопродукт» Євген Дудка - волинський інвестор, який зайнявся розвитком агробізнесу в області і у перспективі може допомагати з різними «проблемними» питаннями на Волині, як от із будівництвом садочка.


За словами ж, власне, керівника «Волиньзернопродукту», фірма є лідером на ринку переробки зерна. Так, підприємство має мережу з 8 елеваторів, на одному з яких і роблять реконструкцію. Усі роботи на об’єкті планують завершити до 1 липня.



Як розповів головний інженер ТзОВ «Волиньзернопродукт» Олександр Попов, новий елеватор буде розрахований на 10 тисяч тонн пшениці. «В цьому році встановимо сучасне устаткування американського виробництва з метою покращення якості зберігання, покращення енергоефективності і здешевлення тонни зберігання», - зазначив фахівець. Також він додав, що на реконструкцію витратять приблизно 20 мільйонів гривень власних коштів підприємства. Так, обладнання коштує більше 15 мільйонів гривень, а будівельні роботи – мінімум 5 мільйонів.

Окрім того, зі слів Олександра Попова, підприємство планує збудувати сучасного млина.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Працівник Показати IP 28 Квітня 2013 09:13
Фу-у-у-у
ОДА Показати IP 28 Квітня 2013 18:41
А який він інвестор? Карпюків холуй.
Земляк Показати IP 28 Квітня 2013 21:38
Такий не вкладає. Дудка як і його батько тільки краде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus