USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни купують трактори сусідів

7 Травня 2011 10:39
Два сучасних колісних трактори марки «Бєларусь» МТЗ-1221 придбало наприкінці квітня приватно-орендне сільгосппідприємство «Райдуга», що в селі Терешківці Горохівського району.

Як пише Волинь-нова , один із них вже працює на сівбі кукурудзи.

Трактори марки МТЗ-1221 належать до останньої моделі колісних тракторів білоруського виробництва. Заплатила «Райдуга» за два таких трактори 640 тисяч гривень.

Перевагу їм господарники віддали тому, що порівняно з нині модними тракторами західноєвропейського та американського виробництва обслуговування і ремонти їх обходяться значно дешевше. Та й роботою тракторів «Бєларусь» нового покоління у «Райдузі», де торік придбали трактора моделі МТЗ-1025, задоволені.

За словами директора ПОСП «Райдуга» Михайла Трачевського, нові трактори підприємство купило, не вдаючись до жодних банківських кредитів. Так само було придбано торік зерновий комбайн «Вектор».

До сівби озимих тут планують поновити технічний парк і сучасною зерновою сівалкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Семен Показати IP 7 Травня 2011 15:10
А кого ж готовят наши вузы? Специалистов для ухода за бабульками в Италии?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus