USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни зможуть дізнатися, яким буде майбутнє. ВАРТО ПРОЧИТАТИ

17 Жовтня 2013 15:35
Книжка відомого американського фізика-теоретика Мічіо Кайку «Фізика майбутнього», яка здобула Гран-прі Форуму видавців-2013 вийшла друком українською мовою. Презентація її відбудеться для волинських студентів і всіх зацікавлених цікавою працею 31 жовтня о 12.00 годині в актовій залі головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
В академічному світі Мічіо Кайку (на фото) відомий не лише як науковець, але й як натхненний популяризатор науки, автор численних теле- і радіопрограм, в яких він пропагує науково-інноваційні ідеї, які змінюють щоденне життя людини та культуру повсякдення.

У книжці-бестселері Мічіо Кайку досліджує, як три великі наукові революції – квантова механіка, біогенетика і штучний інтелект, – що кардинально змінили світ в останні десятиріччя, трансформують наше життя в наступному сторіччі. Книжка ґрунтується на інтерв’ю з понад 300 провідними науковцями, тими, що перебувають на передньому краї науки. Автор моделює майбутнє до 2100 року не з простих міркувань, а на основі спостережень за науковими розробками та технологічним втіленням провідних лабораторій світу.
Майбутнє комп’ютера, штучного інтелекту, медицини, енергії, космічних подорожей і навіть майбутнє багатства – про це все можна дізнатися з книжки.
Праця Кайку призначена для всіх, хто цікавиться інформацією про сучасні досягнення науки: насамперед, для учнів, вчителів, студентів, які обирають свій фах. Кайку підкреслює, що через декілька десятків років з’являться зовсім нові галузі індустрії.
Вже розпочався презентаційний тур Україною, окрім Луцька, її перезнтують також для жителів Чернівців, Тернополя, Києва, Рівного, Дніпропетровська, Івано-Франківська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus