USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Вони хочуть, аби «Континіум» далі користувався Луцьком», – Поліщук про «Солідарність»

15 Березня 2017 15:15
Відмова депутатів міської ради фракцій «Солідарність», ВО «Свобода», «Самопоміч» та позафракційного Миколи Яручика брати участь у роботі лічильної комісії та голосуванні щодо зняття з посади секретаря ради Юлії Вусенко пов’язана з лобіюванням інтересів олігархічної групи «Континіум», яка здобуває мільйонні прибутки, «викачуючи» їх з комунальних установ міста.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив голова фракції УКРОП Ігор Поліщук.

Нагадаємо, депутати міськради проголосували за те, аби створити лічильну комісію та виготовити бюлетені для таємного голосування, на якому розглядатимуть питання про дострокове припинення повноважень секретаря міськради Юлії Вусенко.

На час розгляду питання, відповідно до регламенту, головуючим обрали депутата Григорія Пустовіта. До лічильної комісії увійшли Євгеній Ткачук, Олександр Козлюк, Борис Смаль («УКРОП»), Майя Шостак («Батьківщина»), Костянтин Петрочук (Радикальна партія Ляшка). Зауважимо, що члени фракцій «Солідарність», ВО «Свобода», «Самопоміч» та позафракційний Микола Яручик оголосили, що не братимуть участі в роботі лічильної комісії та голосуванні. Наразі було оголошено перерву для затвердження форми бюлетеня та для роботи лічильної комісії.

Зі слів депутата, позиція фракції БПП «Солідарність» не стала несподіванкою, адже вони давно співпрацюють з групою «Континіум», яка лобіює питання про те, щоб посаду тимчасового виконувача обов’язків міського голови зайняла Юлія Вусенко.

«Вони хочуть, щоб «Континіум» надалі користувався містом, отримував від нього прибутки та, фактично, грабував його. «Луцьктепло» менеджмент «Континіуму» довів фактично до банкрутства, з «Луцькводоканалу» виводять мільйонні суми. Котельню, що на вулиці Карбишева, яка раніше належала Луцьку, тепер «Континіум» здає за 9 мільйонів гривень на рік місту. Також вони не заплатили 4 мільйони гривень пайової участі від будівництва гіпермаркету «Там-Там», не побудували підземний пішохідний перехід, як обіцяли. Їх завданням - весь цей бізнес продовжити», - каже депутат.

Читати ще: Континіуму віддають Волинь?

Поліщук зауважив, що його здивувала позиція фракції «Свобода», яка, фактично, підтримала вищезагадану олігархічну групу.

Наостанок депутат зазначив, що «міська» «Солідарність» перегукується з позицією «Солідарності» в облраді. Зазначимо, що депутати від цієї політсили на чолі з головою ОДА Володимиром Гунчиком не з’явилися на позачергову сесію облради, на якій розглядали питання засудження розгону блокувальників торгівлі з ОРДЛО та звернення з вимогою припинити діяльність російських банків в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 15 Березня 2017 15:26
«Солідарність», ВО «Свобода», «Самопоміч» та позафракційний Микола Яручик - підтанцовка для злодійського олігархату
Мія до Анонім Показати IP 15 Березня 2017 15:47
а ти - меееееееееее безголове
Анонім до Мія Показати IP 15 Березня 2017 16:31
іди посмокчи цюкерку рошен краще. в тебе це добре виходить
А Показати IP 15 Березня 2017 15:44
Правильно говорить.
вася столяр Показати IP 15 Березня 2017 15:47
Не підтримую укроп, але континіум таки виродки...
описаних вище Показати IP 15 Березня 2017 16:10
покидьків на смітник історії, а майно Івахіва вкрадене у міста з Романюком у власність громади
колишній податківець Показати IP 15 Березня 2017 16:45
"Континіум" - осередок злочинних схем несплати податків та грабування країни шляхом відшкодування ПДВ через фіктивні фірми. Податківці приховують злочини, бо з ними діляться.
Че Показати IP 15 Березня 2017 20:49
А Палиця користуватись не буде?
Читач Показати IP 15 Березня 2017 21:36
Прочитавши останні статті на холодний розум можна дійти до цілком логічного та правдивого висновку: на цьому сайті новин активно в інформаційній площині давлять на одну з ФПГ. Читачі активно діляться інформацією, що достовірно отримана від ББС (бабка бабці сказала).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus