USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Встановили продукти, якими могли отруїтися гості у Ківерцях

28 Серпня 2017 13:07
Епідеміологи провели експертизу й встановили, що всі постраждалі на весіллі у Ківерцях гості їли курятину та страви з яєць. Втім, чи це були продукти з кафе, чи ті, які принесли з дому, – досі не визначили.

Про це розповіла в.о. директора державної установи «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Наталія Янко під час оперативної наради голови облдержадміністрації 28-го серпня. ­­

«Після святкування весілля 13 серпня в кафе «Гопачок» у Ківерцях 26 людей із симптомами отруєння потрапили до лікарні. Попередній діагноз усіх – харчова токсикоінфекція, сальмонельоз. Загалом, за допомогою до медиків звернулися 37 осіб, 7 з яких - діти. Аналізи показали, що в 30 – сальмонельоз. Для непоширення інфекції провели комплекс заходів. Також вивчення ситуації показало, що всі постраждалі їли страви з курятини й ті, які містили яйця. Втім, чи це це продукти із закладу харчування, чи принесені замовником із дому, ще виясняємо. Розслідування триває», - відзвітувала Янко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus