USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

«Вулик» чорнобильців і афганців уже гуде: депутати Волиньради, схаменіться

6 Лютого 2014 21:00
Чорнобильці звернулися до депутатів обласної ради з вимогою прийняти обласний бюджет 2014-го року, бо соціальні виплати припиняються.

Це питання підняли під час науково-експертного круглого столу «Ризики неприйняття бюджету області на 2014-й рік» сьогодні, 6 лютого, в обласній раді.

Учасниками засідання стали фінансисти, науковці, підприємці краю, управлінці.

До усіх присутніх звернувся голова Волинської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Ростислав Кухтей: «Депутатський корпус повинен зрозуміти, що бюджет необхідно прийняти, бо вулик у формі афганців і чорнобильців уже гуде, дивіться, щоб ви не повилітали. І взагалі, ніхто на шнурку не тягнув вас у депутатський округ, ми ледь не з презирством дивимося на депутатів, бо люди мучаться!»,

Він наголосив, що на Волині більше 140 тисяч чорнобильців. «Із ліквідаторів в живих лишилося трохи більше 2-х тисяч людей, в яких здоровя практично немає»,- наголосив Кухтей.

«Ліки людям із пенсією в тисячу гривень обходяться під час амбулаторного лікування по 500 гривень, а департамент соціальної допомоги не може ці кошти компенсувати. То як далі жити?! У кожного по 3-4, а то й і 10 хвороб», - каже Ростислав Кухтей.

Чорнобилець звернувся до депутатів обласної ради з проханням прийняти бюджет 2014-го року, бо зараз переривається фінансування основних соціальних програм.

Також під час круглого столу учасники постановили направити звернення усім депутатам обласної ради, в якому вказують на проблеми через недофінансування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Лучанин Показати IP 7 Лютого 2014 03:14
Слава Гузю і підгузникам з майдану за розвал волинської влади!
Ирина Показати IP 7 Лютого 2014 04:42
То чего вы хотели, афганцы, когда устроили войну на Грушевского, издевались на Климчуком и Башкаленком, какими бы они не были. Бюджет примут, никуда не денутся, ждите теперь, пока весь бардак уляжется- блокада министерств ни к чему хорошему не приводит, это всем нормальным людяи понятно. Привет хапазиции.
волинянин Показати IP 7 Лютого 2014 04:54
По моему сесіі зравали Клімчук з Башкаленком.Причому тут опозиція.Не хотіла лягати під Борьку.
з сесії до волинянин Показати IP 7 Лютого 2014 08:05
Клімчук і Башкаленко завжди були у залі! А щоб провести бюджетну сесію, потрібно спочатку провести комісію, а потім виносити питання на сесію! Так от на комісію не приходять представники опозиції!!! Вчи матчастину "розумник"!!!:)
інга до волинянин Показати IP 7 Лютого 2014 21:34
Як не розбираєшся - не коментуй.!!!!!! Щоб щось подібне аналізувати треба сесії дивитися по телевізору - а не слухати, що про це бабки та малолєткі говорять(в яких коефіцієнт IQ прямує до 0). Крім хамла гусьовського сесії ніхто не намагався зірвати. А в даному випадку проблема не в сесії - а вкомісії, на які не ходять опозиціонери- сильно зайняті. А от для дибільних пікетів - завжди готові!!!
банад керує Показати IP 7 Лютого 2014 04:57
це назло не приймають бюджет. причин немає взагалі не приймати. обласна рада працює у звичайному режимі. питаннь блокування міністерств ні одне на данний момент не заблоковано. курс гривні летить у ср.. влада затримала 2000 людей. стоні покалічених тисячі травмованих десятки вбитих.
Олег до банад керує Показати IP 7 Лютого 2014 08:07
Проспись, а то такого наморозив!:) ЦУ вночі отримав?:)
херою сала до банад керує Показати IP 7 Лютого 2014 08:08
Ты де*ил иди лечись
Ірінє Показати IP 7 Лютого 2014 07:53
Іріна, а почєму ви не спіте і дайотє комєнтар в 4.42? Что, вас муж в пуп нє целуєт или его у вас нєт в налічії?
Анонім до Ірінє Показати IP 18 Лютого 2014 20:27
а шо це за кацапка говорить?
Лучанин Показати IP 7 Лютого 2014 08:02
Волинянина з Голишева на "ялинці" на Майдані повісили повстанці зі злості, що не вдалося штурмом захопити центральну владу. Бюджет не приймають в області, бо не можуть зібратися депутати, дурні погрозами заставили виключно порядного Войтовича В.І. подати заяву про звільнення, чоловік зліг в лікарню з серцевим нападом, а тепер повинні зібрання депутатів на сесію забезпечити "революціонери". Так хто БАНДА?
123 Показати IP 7 Лютого 2014 08:13
Уся причина в тому, що депутатський корпус розділили на рівні частини.
Корінний лучанин до Показати IP 7 Лютого 2014 08:40
А скількох твій "виключно порядний" уйоб ОК Войтович довів до серцевого нападу? За все потрібно платить......
"Чорнобилець" Показати IP 7 Лютого 2014 08:56
Кухтей, очолюючи управління" чорнобильців "наклепав їх за хабарі, а сьогодні очолив і ще мявкає. Прокурор розбереться. Шкода дійсних ліквідаторів і чорнобильців.Їх Кухтей нівілював.
Любі свині Показати IP 7 Лютого 2014 09:25
Шановні коментатори! На разі маємо підміну понять - 1. Яким боком Кухтей до афганців? Що там був їх представник? 2. А "огласітє" весь список присутніх - фінансистів, науковців, підприємців краю? Хто від імені народу робить якісь заяви по бюджету? 3. Хто був ініціатором круглого столу і де він проводився? Як був анонсований? Чи хлопаки "під соточку" десь в кабаку соплили один одному що нема бюджету і нема що "піляти"?. І взагалі - порядні інтернет - видання вже давно відключили можливість коментування читачами. І так напруга в суспільстві. ВН шось не доходить......
спостережливий Показати IP 7 Лютого 2014 09:58
якщо нема поточного бюджету то користуються місячним розписом минулого бюджету.Нічого трагічного не має.Були часи приймали бюджет в травні.Булиб кошти в бюжеті а їх нема ось і вся суть цього піз.....жу.
Микола до спостережливий Показати IP 7 Лютого 2014 10:22
Цілком правильно, вони як завжди свою провину якимось вигаданим чином скидують на опозицію. БЮДЖЕТ береться з попереднього року, а вся суть зараз, що доходи зведеного бюджету 15% від запланованих, ці регіони докерувалися і докралися, як їм ще можна вірити?!?!?????????????
Прокурор Показати IP 7 Лютого 2014 10:23
Кухтей був і є вірним прислужником влади, плювати йому на інтереси чорнобильців. Думаю про його "ділішки" з минулого (коли обіймав посаду в ОДА) ще стане відомо з матеріалів справи. Обговорювати ще щось - безглуздо.
СПРАВЕДЛИВИЙ Показати IP 7 Лютого 2014 11:51
КОМУ ПОТРІБНИЙ БЮДЖЕТ ТИМ ХТО ПРИ ВЛАДІ І ПИЛЯЄ НАШІ ГРОШІ ЯНУКОВИЧ КЛІМЧУК БАШКАЛЕНКО ВІД ПЕРЕСТАНОВКИ ДОДАНКІВ СУМА НЕ МІНЯЄТЬСЯ ЗЛОДІЙ НА ЗЛОДІЄВІ І ЗЛОДІЙ ПОГАНЯЄ СКІЛЬКИ ЇМ ПОТРІБНО НЕНАЖЕРАМ НА ТОЙ СВІТ НІЧОГО НІХТО НЕ ЗАБЕРЕ ХОДЯТЬ ДО ЦЕРКВИ УСІ БУЛИ КОМУНЯКАМИ ОБ ПІДЛОГУ ЛОБА РОЗБИВАЮТЬ А СОВІСТІ ПОВАГИ НОЛЬ ДО СВОГО НАРОДУ УСЕ ХИТРУЮТЬ КРАВЧУК КУЧМА ЮЩЕНКО ЯНУКОВИЧ ХОЧ БИ ОДИН З НИХ ЛЮБИВ УКРАЇНУ ЯК ПАТРІОТ ТО МИ ЖИЛИБ В СПОКІЙНІЙ ГАРНІЙ БОГАТІЙ ДЕРЖАВІ ЛЮСТРАЦІЯ ПОДАТКИ ПЕНСІЇ ЗАРПЛАТИ КРЕДИТИ В МЕЖАХ РОЗУМНОГО ЗАКРИТИ ДОБЛЮЮЧІ СТРОКТУРИ ПОЧИНАЮЧИ АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА ОБЛ АДМІНІСТРАЦІЇЇ РАЙОННІ АДМІНІСТРАЦІЇ НЕХАЙ ІДУТЬ І ПРАЦЮЮТЬ В МАЛОМУ І СЕРЕДНЬОМУ БІЗНЕСІ ВІД НІХ ТОЛКУ ЯК З КОЗЛА МОЛОКА ДЯКУЮ
якщо вже Показати IP 7 Лютого 2014 19:46
на ростіка кухтея стількі г***на виливаете то у Вас шановні евромайдауни в черепному відсіку дизентерія скоріше до лікарні покі е влада
Рита Показати IP 8 Лютого 2014 10:13
Хай би спочатку порахували, скільки там справжніх "чорнобильців", А то блін ідуть гроші з бюджету на здорових тьоток та дядьків, які там і близько не були. Я не маю на увазі людей, які дійсно потребують допомога, але особисто знаю кілька лжечорнобильців. Найголосніше кричать, найбільше добиваються. І не СОРОМНО Ж !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus