USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В'їзд до Луцька зі сторони Липин хочуть реконструювати

27 Листопада 2017 15:50
Провести реконструкцію заїзду до Луцька зі сторони села Липини хочуть депутати міської ради, втім міська влада не може цього зробити, адже дорога не в підпорядкуванні міста.

Про це йшлося 27 листопада під час засідання комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Депутат Андрій Козюра наголосив, що питання щодо реконструкції заїзду у Луцьк зі сторони Липин біля піднімалося вже давно, втім його до цих пір не вирішили.

«Реконструкція в'їзду до Луцька дозволить розвантажити потік транспорту. Це не лише збереже дороги, а й розвантажить їх та зекономить кошти на подальші ремонти, бо там їздять бензовози та автомобілі будівельних фірм», - зазначив депутат.

Як пояснив заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк, питання реконструкції обговорювалося, проте дорога не в підпорядкуванні міста, тому фінансувати ремонт з міського бюджету не можуть. Втім, вирішити це питання все ж намагаються.

«Ми оглядали цю вулицю спільно з першим заступником міського голови Григорієм Недопадом, він мав зустрічатися з головою Липинської сільської ради Богданом Гусаком, аби не було заперечень щодо ремонту. У 2018 році ми плануємо виготовити проектну пропозицію, аби можна було обговорювати питання реконструкції з облдержадміністрацією», - зазначив Микола Осіюк.

Андрій Козюра запропонував надати рекомендацію першому заступнику міського голови та департаменту житлово-комунального господарства, аби вони опрацювали питання щодо реконструкції в'їзду до Луцька.

Члени комісії підтримали цю пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ну ну Показати IP 27 Листопада 2017 17:28
Бруківки козюрі показалось замало))))
Тоха Показати IP 27 Листопада 2017 18:30
Козюра війшов в раж. Вагонами починає гребсти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus