USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Замість розблокування рахунків виконавча служба шле смайлики «Луцьктеплу»

15 Грудня 2017 09:57
Незважаючи на те, що блокування рахунків Луцьктепла» визнали незаконним, виконавча служба не поспішає виконувати постанову суду, а шле керівнику підприємства смайлики.

Про це йшлося під час засідання позачергової 35-ої сесії Луцької міської ради 15 грудня.

Радник міського голови, депутат Ігор Поліщук наголосив, що роботу ДКП «Луцьктепло» саботує виконавча служба.

«Звертаю вашу увагу, що 28 листопада Господарський суд Рівненської області виніс ухвалу про зняття усіх блокувань рахунків, яка набрала чинності того ж дня. Далі Державному виконавцю Шевченку надіслали лист про необхідність виконання рішення, і 8 грудня він отримав цю ухвалу. Проте за станом на 15 грудня рахунки досі не розблоковані. Керівник підприємства «Луцьктепло» надсилає йому повідомлення, а він у відповідь їй шле смайлики. Ми готуємо звернення до Міністра юстиції України Павла Петренка, аби вжити негайних заходів. Про це повідомили також голову ОДА та голову облради. На рахунках підприємства орієнтовно 1,5 мільйона гривень, ще близько 8 млн має надійти до кінця місяця. За ці кошти могли б закрити усі проблеми, але блокування робити підприємства виконавчою службою зупиняє його роботу», - наголосив Ігор Поліщук.

Нагадаємо, зі слів директора ДКП «Луцьктепло» Валентини Малютіної, незважаючи на постанову суду про розблокування рахунків державного комунального підприємства «Луцьктепло», рахунки підприємства і досі знаходяться під арештом, оскільки судове рішення не виконується. Таким чином у Луцьку може припинитися опалювальний сезон, бо через заблоковані рахунки підприємство не може розрахуватися за енергоносії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Банк Показати IP 15 Грудня 2017 12:19
Відкрийте рахунок в іншому банку. Нові кошти хай заходять туди. Не сидіть в державних банках, от вам і вихід.
Виконавча Показати IP 26 Грудня 2017 20:07
То що, зря на Кухарика тєлєгу писали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus