USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вишнівська ОТГ: у складі ради найбільше укропівців

24 Травня 2017 19:05
У Вишнівській об’єднаній територіальній громаді днями провели перше сесійне засідання. Як переконує голова громади Віктор Сущик, ця ОТГ – одна із найперспективніших, повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

«Для хорошої роботи в нас для все є. Знаємо про проблеми громади та як їх вирішити. Знаємо скільки вікон, скільки дверей треба поміняти, де ремонти зробити. За попередніми підрахунками, сума нашого бюджету становитиме близько 19 мільйонів гривень», – каже Віктор Сущик.

Власне, про майбутні плани роботи і говорили на першому сесійному засіданні. Серед 26 депутатів – 11 представників від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП». Серед них – і юристи, і економісти, і підприємці.
«Нагальні проблеми в нашій ОТГ – малокомплектні школи. Звісно, це питання стосується не тільки нашої громади, а району і області в цілому. Але впевнена, що усі проблеми, які виникатимуть, вирішуватимемо на користь громади», – каже депутат ради від УКРОПу Вишнівської ОТГ Світлана Булавчук.

«Ми, депутати-укропівці, представники людей, які нас обрали, будемо працювати у всіх комісіях. Особливу увагу приділятимемо нагальним питанням: змельним, бюджетним, освітнім, соціальним та іншим», – каже голова фракції «УКРОП» у раді Вишнівської ОТГ Олег Любежанін.

Під час сесії депутати обрали і секретаря ради. Посаду обійняла Тетяна Вегера. Із 26 обранців 25 підтримали її кандидатуру.

Місцеві мешканці впевнені: вони будуть господарями на своїй землі.

Довідково:

30 квітня у громаді відбулися вибори голови та депутатів. Головою Вишнівської ОТГ обрали Віктора Сущика, який балотувався шляхом самовисування. Свою підтримку йому висловив 2161 виборець (62, 67%).

До складу Вишнівської об’єднаної громади входить 6 сільських рад: Вишнівська сільська рада (села Вишнів, Бабаці, Коцюри), Ладинська сільська рада (села Ладинь, Мосир, Пустинка), Олеська сільська рада (села Олеськ, Глинянка), Радехівська сільська рада (села Радехів, Вижгів, Чмикос), Римачівська сільська рада (села Римачі, Бережці), Штунська сільська рада (села Штунь, Висоцьк, Замлиння, Приріччя, Терехи).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus