USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Витік даних Facebook: Цукерберг виступить у Конгресі США 11 квітня

4 Квітня 2018 20:41
Засновник і генеральний директор найбільшої соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг виступить зі свідченнями щодо витоку даних і скандалу з Cambridge Analytica перед комітетом з енергетики та торгівлі Палати представників Конгресу США.

Як пише Европейська правда, засідання комітету відбудеться 11 квітня о 10:00 за місцевим часом.

У комітеті сподіваються, що слухання допоможуть пролити світло на важливі питання конфіденційності даних і допомогти американцям зрозуміти, що відбувається з їхньою персональною інформацією в інтернеті.

Нагадаємо, що навколо соціальної мережі Facebook спалахнув найграндіозніший в історії скандал. Дані 50 млн користувачів соцмережі були передані третій стороні - компанії Cambridge Analytica, яка допомагала в президентській кампанії Дональда Трампа. Марк Цукерберг визнав, що в роботі соцмережі були допущені помилки і вибачився перед користувачами за витік особистих даних. На тлі скандалу капіталізація Facebook скоротилася на $58 млрд.

Керівництво Європейського парламенту запросило Цукерберга надати пояснення з приводу скандалу із зловживанням персональними даними.

Сам засновник Facebook в інтерв'ю Vox заявив, що на усунення проблеми з витоком даних понад 50 млн користувачів соцмережі піде кілька років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus