USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Вийшла мобільна гра, озвучена голосом Кузьми Скрябіна

3 Серпня 2015 11:33
Кузьма та гурт «Скрябін» разом зі спільнотою Nravo Kids ще минулого року розпочали роботу над дитячою грою «Всяка музяка», яка нещодавно стала доступною на всіх онлайн-платформах. Про це повідомляють на офіційній сторінці гурту «Скрябін» у мережі Фейсбук.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що гурт «Скрябін» та друзі-колеги завітають до Луцька 26 серпня у рамках концертного туру «А пам’ятаєш? А не забудем!».

«Ще минулого року Кузьма та гурт «Скрябін» разом із спільнотою Nravo Kids розпочали роботу над дитячою грою «Всяка музяка», де відомі дитячі пісеньки «Лисичка-сестричка», «Два веселі гусі», «Ходить гарбуз по городу» у виконанні Андрія Кузьменка і Олі Лізгунової та сучасному аранжуванні Кості Сухоносова. Кожна пісня-гра - це окремий маленький світ, де є чудові герої, приховані елементи, щоб їх відшукати, нагороди, щоб їх здобути», - йдеться у дописі.

Nravo Kids - це спільний проект компанії Nravo (міжнародний розробник мобільних ігор) та активних українських мам, що відчувають брак якісних навчальних програм для раннього розвитку своїх дітей.

У новій грі можна проходити цікаві завдання, вивчати та співати пісеньки, вирощувати грядку, на якій господарює Гарбуз, переодягати Лисичку-сестричку, готувати з бабусиними Гусятами морозиво і протягом усієї гри здобувати зірки і відкривати нових героїв.

Гра вже доступна на всіх платформах.

Друзі, а особливо матусі і татусі маленьких діточок, гарна новина для вас :)Ще минулого року Кузьма та гурт Скрябін спі...

Posted by Скрябін (офіційна сторінка) on 28 липня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus