USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рік без Кузьми: пісні та цитати

2 Лютого 2016 08:50
2 лютого 2015 року в ДТП загинув Андрій "Кузьма" Кузьменко – український співак, лідер гурту "Скрябін".

Окрім музики Кузьму цікавило телебачення та література: він був ведучим багатьох телевізійних проектів, зокрема "Шанс" і "Шиканемо", а у 2006 році видав автобіографічну книгу "Я, Побєда і Берлін". У жовтні 2014-го запустив власне інтернет-радіо під назвою "S.R.A.K.A.—Своє Радіо Андрія КузьменкА", на якому, з його слів, грала музика, яку він слухав в машині.

Кузьма запам'ятався шанувальникам гарним почуттям гумору, веселою вдачею та глибокими змістовними текстами – його згадують як талановиту позитивну людину, а пісні вже давно розібрали на цитати.

Пропонуємо пригадати відомі кліпи та висловлювання музиканта.



"Моє головне джерело енергії _ слухачі. Буває, виходиш на сцену зовсім розбитий, з високою температурою, а зал починає тобі підспівувати, причому тексти знає краще від мене, - хворобу як рукою знімає".



"Критика _ то ужасна штука. Критику можна слухати лише від тих людей, що досягли вищого рівня, аніж ти. Люди, які не досяли навіть твого рівня, вони тобі завидують, а не критикують. То є нормальна природня реакція людини".



"Можна опустити руки, сказати: немає грошей, немає охоти... А можна засучити рукава і вже зараз починати плекати своє майбутнє!".



"Якщо хтось плюнув тобі на плечі, є надія на те, що він просто не доплюнув на того, хто йшов перед тобою".



"Краще бути оптимістом, який нічого не знає, ніж загинатися і ростити собі горб від того, що навколо самі проблеми".



"Запам'ятайте _ нема добрих політиків. П'ять президентів намагалися довести нам,що у нас кльова країна,але вона кльова лише тут,серед простих людей. Великі люди великої країни,не слухайте нікого. Вони всі козли крім тих людей,які ходять по землі і відчувають її ногами".



Додамо, що сьогодні в Луцьку вшанують пам'ять музиканта. Так, лучан кличуть на 19:00 на Театральну площу. «Давайте, як і рік назад зберемось і вшануємо пам'ять нашого Кузьми разом...» – йдеться на сторінці гурту «Скрябін» у Фейсбуці.

Варто відзначити, що й минулого року у день загибелі відомого музиканта на центральну площу Луцька надвечір прийшло кількасот людей, аби вшанувати пам'ять про видатну людину.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЦЕНТР ЛУЦЬКА ЗАВМЕР, ПРОЩАЮЧИСЬ ЗІ «СКРЯБІНИМ»

Також відомо, що у річницю смерті Андрія Кузьменка у Луцьку влаштують і акустичний вечір пам’яті, який відбудеться 2 лютого у кафе «Друзі Forever» (проспект Волі, 16 г), початок о 17:00.

До слова, луцька влада має вирішити, чи буде в місті вулиця Кузьми Скрябіна. Адже петиція з пропозицією назвати у Луцьку вулицю на честь музиканта набрала необхідні 300 голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Лютого 2016 10:20
Йому замін вагон із прицепчиком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus