USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Визнання Сбербанком паспортів так званих ДЛНР - це тюрма та санкції

9 Березня 2017 23:43
Відкриття рахунків у Сбербанку для фізосіб з паспортами так званих "ДНР" та "ЛНР" назвали грубим порушенням базових міжнародних правил KYC і AML.

"Здійснення операцій по них (паспортах т.зв. "ДНР" та "ЛНР" - ред.) - це, насправді, в'язниця. І санкції. Для банку, для Германа Грефа, для багатьох інших персонажів з цієї організації", - відзначає в статті для Обозревателя фінансист Слава Рабинович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДЛЯ ЧОГО РФ ВИЗНАЛА ПАСПОРТИ ПСЕВДОРЕСПУБЛІК. ТОЧКИ ЗОРУ

"Що буде відбуватися, з точки зору міжнародного права і міжнародної фінансової системи? Перше, це фінансування міжнародного тероризму, а друге - відмивання грошей", - додав він.

"Цілком можливо, що Путін, цим своїм злочинним указом, сам накликав біду на всю російську банківську систему", - вважає Рабинович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus