USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Я читала і плакала», - лучанка про відписки Лапіна на прохання допомогти

10 Січня 2018 08:00
Лучанка у поважному віці перенесла три інсульти й проходить дороговартісне лікування. Пенсії ледь вистачає жінці на комунальні та їжу, тому попросила підтримки в нардепа. Втім, замість допомоги жінка отримала банальну відписку, що образило її до сліз.

Пенсіонерка Ольга Мірошниченко звернулася в Інформаційне агентство Волинські Новини, аби поділитися гірким досвідом звернень до нардепа від Луцька Ігоря Лапіна. Жінка хоче, аби ЗМІ написало про цю ситуацію й сподівається, що нардеп це прочитає та засоромиться через своє байдуже ставлення до лучан, завдяки яким він і отримав мандат.

«Я маю 1,5 тисячі гривень пенсії, а щодня п’ю з десяток таблеток, на які в місяць витрачаю 700-800 гривень, адже мала три інсульти. Ще ж і за квартиру треба платити, то на їжу не завжди щось лишається. Я вже зверталася за допомогою до Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», принесла свої документи, виписки з медичної книги й мені допомогли. Але знаю, що вони дають матеріальну підтримку на рік один раз. Звісно, я це розумію, адже таких, як я, - багато. Тому пішла до Лапіна, ми ж його тому й обирали, щоб нам допомагав. У приймальні була дівчинка, попросила всі документи, прийняла їх і сказала, що на моє звернення обов'язково відреагують», - розповідає Ольга Мірошниченко.

Лучанка каже, що її обнадіяли й вона чекала на обіцяну реальну допомогу, тому їй удвічі боляче отримати банальну відписку з відмовою.

«Я думала, що вже й тут щось буде, не звикла, що мене обманюють люди, бо й і сама не обманюю. І лист від нього прийшов із Києва швидко, впродовж тижня. Дуже зраділа, але коли відкрила його, то аж заплакала. То була звичайнісінька відписка, я її читала і плакала. Він написав мені, що моє прохання ні до якої статті в законі не належить. То де совість? Я ж просила не багато, хоч що-небудь, навіть 200 гривень, мені вже було б легше. Його обирали служити народу, а він тільки собі служить. Я так зрозуміла, що він не проти, щоб і я йому ще допомогла», - розповідає засмучена жінка.
Свій лист-відповідь нардеп присвятив написанню низки законів і лише наприкінці дав відповідь з відмовою.

«Обов’язки народного депутата України не включають в себе надання будь-яким особам, що звернулися до народного депутата України, надавати матеріальну допомогу. Депутат не може виходити за рамки чинного законодавства України у своїй діяльності», - відмовив лучанці Лапін.
Нагадаємо, що нардеп вже не вперше відмовляє лучанам у допомозі, ігнорує громадські акції.

«Лутше пацанам своїм поможу», - відповідь нардепа лучанам, які збирали кошти для встановлення паркану біля ТРЦ «ПортСіті» задля безпеки дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Я Показати IP 10 Січня 2018 08:20
Привели Свиню до корита той рило звідтеля не достає ! І людей-за людей не рахує!*забув пес хто в його буду севітло провів*!
лучанин Показати IP 10 Січня 2018 08:41
Щоб знали, яке би?ло вибрали. йому на туалетний папір не хватає
Петручіо Показати IP 10 Січня 2018 09:35
Лапін злодій, його кишенькова армія Самооборона.
Яр Показати IP 10 Січня 2018 10:19
Формально то він правий. Але ж яким гад?м тре бути, щоб так вчинити... Та скинь ти хоч тисячу жінці, я так розумію, не йшла мова про постійне забезпечення фінансами! В мене таке враження, що літніх людей згадують тільки перед вибрами - аякже, право голосу в них же ж є!
Анонім Показати IP 10 Січня 2018 10:52
на наступні вибори "він був в АТО" вже НЕ пройде?
Теж його вибирала Показати IP 10 Січня 2018 11:18
Зате Лапін має кілька квартир,машин,бізнес,добудував хату коханці-режисерці Н.Максимчук.Він багато робить для себе,чого ж так відразу?Просто забув чоловік,що за все буде кара Божа і що перш за все треба бути ЛЮДИНОЮ!
Іван Франко Показати IP 10 Січня 2018 11:43
Народе мій, замучений, розбитий, Мов паралітик той на роздорожжу, Людським презирством, ніби струпом, вкритий! Твоїм будущим душу я тривожу, Від сорому яких нащадків пізних Палитиме, заснути я не можу. Невже тобі на таблицях залізних Записано в сусідів бути гноєм, Тяглом у поїздах їх бистроїздних? Невже повік уділом буде твоїм Укрита злість, облудлива покірність Усякому, хто зрадою й розбоєм Тебе скував і заприсяг на вірність?
хехъ Показати IP 10 Січня 2018 11:49
тю. Без поваги до Лапіна - Знайшли крайнього в житті? Він такий же як і всі - і в лексусах, і в маршрутках. Скільки таких бабок і дідів на узбіччі життя, буде ще більше ... хіба не знаєте? Лапін всіх не вилікує.
Луцьк Показати IP 10 Січня 2018 12:07
І до чого ця мова? Згадайте самі як вибирали, кричали, бились. Люди хто дійсно боровся бореться за Батьківщину ні разу цим не скористались. Всі інші цим просто спекулюють.
ввв Показати IP 11 Січня 2018 00:56
Совість - вона або є , або її немає. Зате Лапін патріот ,та й депутат проєвропейського спрамування.
Іван Показати IP 11 Січня 2018 18:41
Як їй можна допомогти? Можливо картка є?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus