USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ягодинську митницю невдовзі перейменують

10 Листопада 2014 21:00
Ягодинська митниця нині — в стані реформування. Невдовзі вона називатиметься «Волинська митниця» Державної фіскальної служби України. Протягом року роботи її співробітники переказали до держбюджету більше двох мільярдів гривень. Про це повідомляє ВОДТРК.

Роботу Ягодинської митниці виконувач обов’язків начальника Андрій Андрейків вважає більш ніж задовільною. Цього року понад норму до держбюджету надійшло 107 мільйонів гривень.

Інший пріоритетний напрямок роботи – це боротьба з контрабандою. Негативним моментом у роботі митників посадовець вважає те, що українські службовці не мають статусу правоохоронців, як це є в інших країнах. Ще один момент – це знищення митної інфраструктури, що відбувалось останніми роками. Втім, 40-60% надходжень до держбюджету забезпечують саме митниці.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯГОДИНСЬКА МИТНИЦЯ: ХТО ПІДПАДАЄ ПІД ЛЮСТРАЦІЮ. ІМЕНА

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, нещодавно громадіські активісти надіслали відкритий лист на адресу голови Волинської ОДА, прокурора області, керівника ДФІ Волині з вимогою відставки виконувача обов’язків начальника Ягодинської митниці Андрія Андрейківа. Натомість голова ОДА Володимир Гунчик - проти звільнення Андрейківа. Він переконує, що ця людина не лише не скоювала злочинів на своїй посаді, а й прикрила незаконний бізнес.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 10 Листопада 2014 21:08
Волинська митниця iм. Бандери
ггг Показати IP 10 Листопада 2014 21:25
гунчик іди до Путіна, це твій побратим
лучанин до ггг Показати IP 10 Листопада 2014 22:17
коментар було видалено
олег Показати IP 10 Листопада 2014 23:21
бред краще б з коріпціею поборолись а не те ж саме робить що і та влада. приходять і тільки назви міняють
Анонім Показати IP 11 Листопада 2014 00:03
на ягодинській митниці проходить люстрація - по 8 штук баксів з рила, така вона правда життя: греби побільше і ніяка люстрація тобі не загрожує
волинський журналіст Показати IP 11 Листопада 2014 05:49
Старі пісні на новий лад! Так було і в 90-х роках, і пізніше. Щоб сховати кінці та відмити репутацію установи від корупції, митницю то ділили на Волинську і Ягодинську, то знову об'єднували. На наші рубежі треба митників з Німеччини. Може, вони наведуть порядок?!
порада до волинський журналіст Показати IP 11 Листопада 2014 07:12
Краще з Китаю. І набоїв дати побільше. А скільки бюджету коштуватиме перейменування? Чи фекальна служба гроші виробляє? Хєрньою займаються замість роботу робити. Прислали в податкову дуба на 3 букви, а воно вміє лише схеми вимагати чи корови на фермах рахувати. Вже один юний реформатор ребрендінгом займався - добре, що втік в рашу.
Боря Показати IP 11 Листопада 2014 08:41
А що?! Звучить. Державна Фекальна служба:))) Як у тій пісні: чуєш сурми заграли, час розплати настав! Ох, і буде вогнище на Україні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus