USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Вимагають відставки начальника Ягодинської митниці

21 Жовтня 2014 09:50
Припинити виконання незаконних усних розпоряджень по довільному використанню Митного кодексу України в особистих цілях тимчасового начальника Ягодинської митниці А. Андрейківа, призначити перевірку періоду злочинного перебування на посаді цього керівника, подальше перебування якого колектив вважає недоцільним, шкідливим та злочинним просять у заступника голови фіскальної служби України Макаренко А.В.

Лист із відповідним текстом-зверненням надійшов до рубрики Повідом Новину Інформаційного агентства Волинські Новини від Громадської організації «Всеукраїнська асоціація імпортерів автомототехніки».

Текст подаємо без змін:

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ

Заступнику голови фіскальної служби України п. Макаренко А.В.
Копія:
Голові Волинської ОДА Гунчику В.П.
В.о.начальника Головного управління ДФС у Волинській області п. Чую В.В.
Прокурору Волинської області п. Максимову В.І. ЗМІ України

Виконуючи Ваше усне протиправне розпорядження, керівник Ягодинської митниці вирішив почати боротися з темою кузови до автомобілів, що були у вжитку (код ТНВД 8707).

Наслідком такої боротьби стали численні порушення митного кодексу, які межують зі зловживанням службовим становищем Ваших підлеглих, що останнім часом призвели до відверто кримінальних дій, таких як втручання в статистичну базу обліку суб’єктів з метою тимчасової зміни номеру облікової картки, безпідставне коригування митної вартості та коду товарів, і, як кульмінація беззаконня, створення карток відмови попередніх митних декларацій без докладного та всебічного роз’яснення причин такої відмови.

Особливо розцвіло беззаконня з приходом на Ягодинську митницю чергового начальника А.Андрейківа, вже четвертого за останній рік. Намагаючись вислужитись особисто перед Вами, цей горе-керівник іде по трупах і доля людей, до яких йому байдуже. Змушуючи рядових інспекторів виконувати незаконні вказівки, Андрейків А. втягує їх у вчинення злочинних протиправних дій, створює атмосферу взаємної недовіри та підозрілості. У минулому дружній колектив Ягодинськоі митниці на очах деградує, перетворюючись на безвідповідальних гвинтиків машини, яка ламає їх долі.

Замість сумлінного виконання Митного кодексу, співпраці з суб’єктами митниці, без яких діяльність самої митниці позбавлена всякого сенсу, відбувається виховання підлеглих в ролі тупого холуя, за принципом «що скаже начальник». Інспектори перестали бути сумлінними працівниками та перетворились на безсловесних, безправних виконавців барських забаганок з Києва, заляканих черговим звільненням з митних органів з подальшою відмовою працювати у новоствореній фіскальній службі. Рядові інспектора митниці для вас не люди, а раби, які виконають будь-яку, навіть незаконну, команду. Іде залякування інспекторів та брокерів про закриття МП Ковель, у разі невиконання злочинних команд. До такого не доходило навіть у до майданні часи. Чому так відбувається? За невиконання незаконного наказу Ви звільняєте інспектора швидше, ніж спрацює закон. Саме звідси іде корупція, вимагання хабарів, всі намагаються якось домовитись, бояться боротись за свої законні права.

За останні два місяці керівництво Ягодинської митниці виказало своє повне презирство до суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, не провівши з ними ні однієї зустрічі, ні одних зборів. Начальники міняються, як рукавички, не встигаючи познайомитись з керівниками підприємств, вникнути в специфіку регіону, вони не знають своїх підлеглих, не цікавляться їхніми проблемами. Натомість в службові кабінети заводяться невідомі особи, підміняючи штатних працівників, які починають правити митницею на свій розсуд. Це називається «я прийшов зі своєю командою». Але очевидно, що митниця ще не стала «приватною лавочкою» пана Андрейківа, і дуже скоро він своїми діями настільки збурить підприємців Волині, що його витурять як і з Рівного, і з Чернівців та інших попередніх посад. Коли ми поцікавились, що ж за керівника отримала синьоока Волинь в особі цього зазнайкуватого горе-керівника у своїх колег підприємців з інших областей, то були шоковані почутим. Ні одного теплого слова - хапуга-хабарник, який іде по трупам підлеглих, вислужуючись перед начальством, вкрай непорядна людина. Ми не можемо зрозуміти, шановний Анатоліє Вікторовичу, чим така людина змогла досягти Вашої довіри, так зачарувати Вас, що Ви вирішили, що він достойний очолити ворота України в Європу, славну Ягодинську митницю. Невже він виконує Ваші вказівки, і тим вислужує Вашу підтримку? Чи за це боровся народ на Майдані?

Даємо Вам нашу принципову відповідь – НІ! Так не буде! І всілякі андрейківи підуть з Волинської землі, з Ягодинськоі митниці, яких би високих покровителів вони б не мали. Ми віримо нашому Президенту Порошенко П.О., нашому прем’єру Яценюку А.П., які оголосили боротьбу з корупцією, хабарництвом, кумівством, хамством держслужбовців, нехтуванням ними законів України. А Ваш наближений, безсовісний, в запалі виконання незаконних усних розпоряджень підлеглий Андрейків відповідає всім без виключення цім критеріям.

Так, маємо вже десятки незаконних карток відмови у митному оформленні, зупинення надходження вже попередньо сплачених коштів до державного бюджету у сумі понад 240 000 грн., за які прийдеться відповідати. Формулювання причин відмови у оформленні ПД у графі 31 викликає подив відсутністю пояснення причин, мотивацій. При їх складанні керуються не ст..259 п. 10 Митного кодексу України, а бажанням прислужитись особисто Вам, доказавши свою відданість справжнього холуя, здатного на все. Цей тимчасовий керівник забуває, що часи змінились, змінились і люди - і як було за банди Януковича, вже не буде.

Ми не допустимо, не станемо перед Вами на коліна і не будемо домовлятися!!! Ми будемо з Вами боротись, бо це наше життя, наших дітей, родин, і не Вам вирішувати, що нам ввозити і розмитнювати.

НАДОІЛО, НАБРИДЛО, ДІСТАЛО!!!

З цього починався Майдан, і упаси Вас Бог знову штовхати нас на його повторення. Члени асоціації вже показали свою організованість під час боротьбиза відміну утилізаційного збору під стінами Верховної Ради, коли в Київ приїхало понад тисячу доведених до відчаю людей. Не змушуйте їх до радикальних дій напередодні виборів, часу для наведення законності залишилось лічені дні!

Закликаємо Вас припинити виконання незаконних усних розпоряджень по довільному використанню Митного кодексу України в особистих цілях тимчасового начальника Ягодинської митниці Андрейківа, просимо правоохоронні органи призначити перевірку періоду злочинного перебування на посаді цього горе-керівника, подальше перебування якого вважаємо недоцільним, шкідливим, злочинним.

Просимо призначити керівником Ягодинської митниці справжнього патріота, фахівця, нарешті, порядну людину, яка у своїй роботі буде керуватись законом, а не телефонним правом.

Поки що з надією на справедливість, без участі народу - Ю. Матчук.

Окремо звертаюсь з проханням невідкладного,термінового особистог оприйому з вирішення ситуації, яка склалась.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 90
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 10:09
згідний а то на внутрішній 300 баксів а на переході 100 з кожної машини бриють
Лісник до Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 10:24
Шановний, не везіть котрабанду, і не буде потреби давати. Дотримуйтесь Закону. Ваша мрія про те, щоб за перевезення Вами контрабанди не брали хабарів - утопія. За що боролись на Майдані? Нагадую: щоб чесно жити. От і живіть! А Ви все намагаєтесь перевезти через кордон товари і не платити державі Україні мито та інші обов+язкові платежі.
Анонім до Анонім Показати IP 29 Січня 2015 19:30
А ви не подумали що в Україні на всіх роботи не вистачить? Якщо не буде контрабанди не буде нівкого грошей!!!! Це все взаїмозвязано!!!
... Показати IP 21 Жовтня 2014 10:41
...тема кузовів містить в собі безліч порушень, як і вся система розмитнення автомобілів... і не потрібно тут із себе строїти чесних імпортерів...добре всі знають ваші схеми підміни документів і не тільки....................а от той факт, що новий начальник не провів жодної офіційної зустрічі з суб"єктами свідчить про його "брезгливе" відношення до них...про який діалог в тоді можна говорити?
Думка Показати IP 21 Жовтня 2014 10:44
Шановні перестаньте прикриватись майданом,живіть чесно невозіть контрабас і які можуть бути кузова,що ви тягаєте в Украіну металолом і на цьому наживаєтесь і скиглите.
Анонім до Думка Показати IP 21 Жовтня 2014 11:18
А де ГЕНЕРАЛ митниці Микитюк Роман? На АТО? Прикривається майданом? Чи буде люстрований?
до автора відкритого Показати IP 21 Жовтня 2014 10:46
Шановний Пане Ю. Матчук, по манері Вашого написання листа видно всю Вашу культуру. Що там вже говорити про чесний бізнес. Домовилися з Гунчиком, щоб турнути Андрейківа, щоб свою людину поставити, яка буде "Все чесно розмитнювати"....))))все і так зрозуміло)всі аідприємці Волині і так знають, який ви "ЧЕСНИЙ БІЗНЕСМЕН", а Андрейків Вас трохи хоч на місце поставив. Браво Макаренку!!!Тепер я бачу, що система таки почала працювати проти таких корупціонерів, як Юрій степанович!
Матчуку Показати IP 21 Жовтня 2014 10:50
"Окремо звертаюсь з проханням невідкладного,термінового особистог оприйому з вирішення ситуації, яка склалась." ггг порішайте мені тіпа , а то я знов майданом буду прикриватися. Блін давайте хай ще підприємців будуть люструвати, Матчук, ти ще й за грати полетиш
Матчуку2 Показати IP 21 Жовтня 2014 11:04
Податкова перевірте Матчука!!!!Це мій короткий лист до нього З повагою, волиняни,всі громадяни України, якиї він обкрадає. Гунчику позор, що Андрейків ще досі не начальник, якщо Матчук бастує, то порядок на митниці починає наводитись, зі свого власного досвіду пишу
Петро Показати IP 21 Жовтня 2014 11:12
У нас в державі - закон що дишло. Якщо ви бачите зловживання з тими кузовами - прийміть обмежувальний нормативний акт. Я щось маю відчуття що цей керівник на митниці занадто хороший) ділки у сфері привиди до легких грошей, і до того, що Все можна порішати. Не прикривайтесь Майданом - не за те люди вмиралищоби ви контрабас тягали і наживались за рахунок держави.
до опонента який вих Показати IP 21 Жовтня 2014 11:12
...тему з кузовами "заштопорив" не Андрейків...ця проблема постала ще до його приходу...і нема чого вихваляти Макаренка, по вказівки якого на Ягодині оформлявся високоліквід по смішним цінах...відвикайте від звички "лизати попу" діючому начальству...причина не в системі, а в людях, які стоять у витоків цієї системи...
ГГунчику Показати IP 21 Жовтня 2014 11:16
Ну ось і перша перевірка на вшивість губернатора. Чи буде порядок наводитися чи побіжить на повідку у контрабасників)
для автора до ГГунчику Показати IP 21 Жовтня 2014 11:25
Та він з Матчуком цей лист цілу ніч писав)))))))))))))))))))
До Лісник Показати IP 21 Жовтня 2014 11:39
Правильні слова, ато попривикали..революція, майдан, ідеали...і т.д., - почніть кожен з себе тоді і толк в державі буде, або принаймі наблизимось до європи. Хоча як європейці побачать нашого брата який ходить в туалет на узбіччі дороги або плює під ноги в центрі міста, сміття викидає не в смітник а туди де нікого немає то кордони закриєтьраніше ніж ми думаєм
Луцьк Показати IP 21 Жовтня 2014 11:41
Якби були нормальні ціни розмитнення автомобілів то який би придурок розбирав авто до кузова? А так ціни космос і лишається або купити новий автомобіль,що не в кожного є можливість і ціна там не відповідає якості,або ,як пів україни їздить на перероблених вантажних авто,де жодного аірбека по салону і сидіння відриваються при дтп.....що це люди від добра щось видумують чи їм нема чим зайнятись? А кузовом можна ввезти потриману іномарку ,на якій їздити значно безпечніше ніж на перероблених кадді,віто,течиках
куркулі Показати IP 21 Жовтня 2014 11:47
активісти ВО «Свобода» та підприємців приходили до будівлі рівненської митниці. Вони вимагали звільнення керівника установи Андрія Андрейкова. Мовляв, з його приходом на цю посаду рівненська митниця стала більш корумпованою і почала тиснути на підприємців. Майже годину активісти з обурливими плакатами в руках простояли біля будівлі митниці. У цей час В’ячеслав Чайка розповідав про корупційні схеми, які, за його словами використовує керівництво митниці для тиску на підприємців. - до стін митниці прийшли підприємці області, які задіяні у доставці товарів із-за кордону. Вони обурені тим, що митниця з часу приходу на посаду нового керівника Андрія Андрейкова встановила їм вищі відсотки на розмитнення цих товарів та через підставних осіб які прийшли разом з ним вимагає гроші цим самим, спонукавши підприємців до дачі хабарів. Зараз як відбувається – ті, хто заплатив хабар керівництву митниці сплачують меншу ставку за розмитнення товарів, а ті, хто ні – у рази завищену. Ми вважаємо це неприпустимим і тому вимагаємо, щоб начальник митниці звільнився. Адже його призначення не було погоджено з громадськістю і він просто був присланий нам з Києва та прикривається вищим керівництвом. Після Революції Гідності, яка відбулася в Україні ми вважаємо це неприпустимим. Адже у нас є місцеві спеціалісти, які могли очолити митницю і не чинити такого тиску на бізнес. Згодом активісти разом із журналістами вирушили до кабінету начальника рівненської митниці з приводу того, що відбувається. Сам ж Андрій Андрейко спочатку обурився, що журналісти без дозволу проводять фото-відеозйомку в його кабінеті. Проте представники ЗМІ нагадали керівнику установи, що він посадова особа, яка перебуває при виконанні своїх службових обов’язків і тому вони мають право проводити зйомку. Після цього начальник митниці зазначив, що ніяких корупційних схем щодо підприємців не застосовує. Проте, що робити підприємцям, ставка на розмитнення товарів для яких зросла з 1,5% до 4,5%, він не відповів. Тим часом самі підприємці заявляють, що їм в таких умовах доведеться закривати свій бізнес. Але замість того щоб змістити Андрейківа з посади начальника Рівненськоі митниці його призначили на посаду керівника Ягодинськоі минтниці де він продовжує корупційні схеми, для тиску на підприємців.
автобіографіст Показати IP 21 Жовтня 2014 11:49
Друзі ви вже забули як ваш дорогий Андрейків разом з молодими інспекторами впроваджував реорганізацію Вадул-Сіретської митниці .Так ми вам нагадаемо керівництво тіеї митниці ,Чернівецької АНДРЕЙКІВ начальник, Побережник -заступник по збору хабарів ,КАЗАК збиральник хабарів,Федорчук син небрачний Салагора -напрягальщик .Всі знають систему яку створив перспективнейший Андрейків ,збирав всі до копійки хабарі і втік через півтора місяця в Київ.І ніхто із особового складу митниці не пікнув бо всі боялися звільнення .
Анонім до автобіографіст Показати IP 21 Жовтня 2014 11:53
коментар було видалено
Анонім до автобіографіст Показати IP 21 Жовтня 2014 11:54
про Побережника гріх писати, він загинув на АТО. А ти прикраваєшся, Юра, свою сраку майданом. Не СОРОМНО??? Іди воюй, а не таможню засираєш! На вила тебе треба.. позорище Волині
Анонім до Анонім Показати IP 22 Жовтня 2014 07:14
Побережний і не був ніколи на АТО, не то що загинув, що за бред пишеш
працівник Віктор Жит Показати IP 21 Жовтня 2014 11:55
По роботі знаю проблему і підприємливість осіб та Матчука Ю., як і шляхи цивілізованого вирішення ! Якщо ми мандруємо у ЄС , потрібно змінюватись як самим так і митне законодавство та взаємне відношення між працівниками митниці та підприємцями ...Як би не було звірських ставок на імпорт автомобілів і "схеми по кузовах" , як у прибалтійських країнах не було б і такої проблеми з митницею! Проблема глибша неж у А.Андрейкину в лобіюванні преференціях допотопних авто для України, тому не слід людей обзивати що нею користуються,-"схемою кузовів"..., від якої усі щось отримують ! Проте мені роками не давали працювати ,а скориставшись соціальною відпусткою не можу отримани наказ і від А. Андрейкіна про завершення відпустки та В.Гунчик як і його попередники нічим не бажають допомогти.. ! При не виплаті зарплати, і боргу бюджету державі у регресі за колишніх керівників гр.Остролуцького С.М., Денисенко В.А.,і засуджуючи весь митний пост "Луцьк",судді Волині і Філюк П., не знає де штраф? І відмовляють у люстрації на посаду у митницю не призначають..., так що чим зможу допоможу у вирішенні конфліктної ситуації що виникла ... +380955709119 потерпілі ..
автодилер Показати IP 21 Жовтня 2014 12:09
Як криса анрійко заворушився, посадив свою людину відписуватись, відмиватись. Так захопився, що почав гавкати на губернатора. А це перша особа області, призначена Президентом, якого ми обрали. Ти андрюшко не призначений і як не вислужуйся не пройдеш головний кабінет області. а ночами порядні люди сплять а не пишуть про таке чмо.
Макаренку, Гунчику, Показати IP 21 Жовтня 2014 12:10
Чесно, знаю МАТЧУКА ЮРУ вже давно. Не вірте його словам. То таке падло. Це другий ПУТІН. Він всіх оббреше, аби тільки йому було добре.. Я з ним працював, він мене виставив дурнем... ви б тільки знали. Моя думка, Матчука податкова добре має перевірити і судді хабарі не беріть....тоді побачим хто є хто.
месники чернівців Показати IP 21 Жовтня 2014 12:12
Що мовчиш “Зелений”(для тих хто не знає- клікуха Андрейківа на чернівецькій митні )
Нострадамус для ягод Показати IP 21 Жовтня 2014 12:14
Не давайте памороку з трьома освітами гроші, його з понеділка поженуть змахнувся на Гунчика, той такого не прощае
автобіографіст Показати IP 21 Жовтня 2014 12:15
Шановний Андрій Іванович ! З вашої переписки відразу видно, ваше доброзичливе ставлення до пана Матчука, яке підтверджується неодноразовими коментарями на інших сайтах. Але змушений Вас розчарувати, це на пан Матчук, а давній Ваш "шанувальник".
ягодинские таможенни Показати IP 21 Жовтня 2014 12:16
А у нас начальник, дєбилоид с академическим образованием — всего лишь транзитный пасажир, который считает себя пупом земли, хотя по жизни полное гамно
Для підприємця та во Показати IP 21 Жовтня 2014 12:18
Андрій, не соромно маскуватись під чужими іменами та писати про себе різну х? керівник ти хороший але ще кращий мудак та криса. Ти думаєш в Чернівецькій області вже забули про твої розводи з грошима? Ти ж гамно, зібрав касу з митниці і увалив на Киів, а людям нічого не лишив, козляра, ти сучасний та чесний керівник разом із своїм товаришем Гоєю для кого бабки збирали на початку року? Ти в грудні 2013 року завдяки кому із старої влади повернувся на митницю? Ягодин женіть цю підлу суку в три руки, на ньому немає де клеймо ставити, а 7 мов знають багато студентів, так це не показник.
НІНА ЛОГІКА до Для підприємця та во Показати IP 21 Жовтня 2014 12:49
Тут ще треба до нього вписати того шановного, якого затримали років зо 2 з контрабандою на понад міліон на ягодині (сигарети). Після чого він перевівся в Чернівці - за керування цього начальника. Власне я в випадковості не вірю!
Знаючий з Чернівців Показати IP 21 Жовтня 2014 12:20
Андрейків — скотина, що мнить з себе генія, насправді ноль геніальності, тільки горе без ума, Рівне бережи вас БОГ, та моліться щоб його івякимось лихо змело чи може змило.
... Показати IP 21 Жовтня 2014 12:22
...одне в чому вітаю цього підприємця, що він має сміливість висловлювати своє незадоволення станом речей...всім імпортерам ситуація з забороною ввезення кузовів "наступила на горло"...але хто тишком спостерігав за ситуацією, хто жалівся, а хто шукав виходи на нове керівництво, щоб "порішати" цю проблему... дивує, чому він один мав відвагу написати і підписати цей лист, а ви за принципом "моя хата скраю"...відповідь логічна, бо ви труси...вас гнобили і будуть гнобити...і ви цього варті...
віто до ... Показати IP 21 Жовтня 2014 12:54
Матчук-сміливець?! Насмішив. Просто йому прийдеться повернути гроші, яких немає. Ним рухає відчай, а не принциповість чи сміливість.
Василий до ... Показати IP 21 Жовтня 2014 14:05
Этот предприниматель с*ка редкая. Я это заявляю во всеуслышанье. Он черт даже денег пожалел на то что бы открытое письмо написать грамотно, с доводами и фактами.
Знаючому Показати IP 21 Жовтня 2014 12:23
Цей дебіл Андрейків вже розводить людей на бабки в Ягодині а не в Рівному. Хотівпоставити якогось матчука на счетчик, та видно нарвався на кукан. Ха ха тепер терпи андрюша, потім привикнеш
сором Показати IP 21 Жовтня 2014 12:25
не судіть і самі судимими не будете...
ЧЕЛОВЕК Показати IP 21 Жовтня 2014 12:28
коментар було видалено
Рівненчани Показати IP 21 Жовтня 2014 12:30
Близько двох десятків активістів ВО «Свобода» та підприємців на чолі з колишнім начальником міліції Рівненщини В’ячеславом Чайкою прийшли 2 жовтняі до будівлі рівненської митниці. Вони вимагали звільнення керівника установи Андрія Андрейкова. Мовляв, з його приходом на цю посаду рівненська митниця стала більш корумпованою і почала тиснути на підприємців.
До уваги всіх хто лю Показати IP 21 Жовтня 2014 12:31
Вивчіть питання оформлення м’яса на Ягодині з проходом відомого гандона Андрійківа, митна вартість на фоні України виросла в двічі
Батракам и холопам а Показати IP 21 Жовтня 2014 12:33
Ну что Ягодынские мытари, кассу за месяц у вас уже отобрал интелектуал Андрюша Андрейкив, в его понимании вы батраки, а он ВУМНЫЙ, знает два языка, но как был крысой так и остался
Любопытный Показати IP 21 Жовтня 2014 12:35
Я не в теме но судя по коментам этот Зеленый с... еще та
толя Показати IP 21 Жовтня 2014 12:37
що він один такий скільки чиновників і треба всіх люструвати. на таможні що мало працює хабарників а за податкову чому не беретесь як так шикарно живуть і що за державні гроші ? вже давно пора їх розганяти
от батраков Показати IP 21 Жовтня 2014 12:40
кассу собрал до срока за полмесяца (обычно за месяц) и в понедельник отвез на киев за назначение без приставки ВО. Борьба с коррупцией в наглядном примере . А мы гордые терпилы, себе за его спиной нычкуем кассу, времена изменились, порядки нет
Волинь Показати IP 21 Жовтня 2014 12:41
Матчук хоча б намагається боротися із злочинними діями державних органів. Інші підприємці сидять тихенько і чекають на якісь зміни та надіються на «якось воно буде», живучи під лозунгом «моя хата з краю»! Він один йде проти системи і цим заслуговує на повагу!
человек Показати IP 21 Жовтня 2014 12:42
Ягодын, а чего молчите о своем новом юном даровании АНДРЕЙКИВЕ А.И., или он вас загнал своим ибанутым интелектом теленка в ступор
человек Показати IP 21 Жовтня 2014 12:44
Судя по коментах цей Андрійко вже добре насрав на Ягодині
любо дивитись Показати IP 21 Жовтня 2014 12:46
Ото пішла жара , напевно Андрійко бабок роботягам не спустив на низи, того й дивись люстрація для ІДІОТА відбудетьс
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 12:46
в країні війна а комусь каса цікаво а в київі знають що він тут касує бо там вже всі чесні значить не для них а сам собі
віто Показати IP 21 Жовтня 2014 12:46
Хоч було гидко, але дочитав до кінця цю писанину. Ні для кого не секрет, чому ввозять окремо кузови, окремо інші агрегати. Матчук, звісно, безпринципний та безсовісний м..дак, але просити державу "не зупиняйте контрабас"-верх нахабства. Начальник митниці, звісно, вартий тих епітетів, якими його тут нагородили, але справа не в ньому. Поки податки на ввезення, зокрема автомобілів, не стануть адекватними, будуть тривати подібні поєдинки між м..даками, які міркують так: це наверху мають перестати красти, а мені можна, я ж трошки, небагато.
Анонім до віто Показати IP 21 Жовтня 2014 12:55
самий гарний коментар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ягодинці Показати IP 21 Жовтня 2014 12:48
Ваш андрейків нам до самої сраки. Долбойоб він. А ми знаємо своє- працюємо
А ми туди не спішим Показати IP 21 Жовтня 2014 12:49
Якщо виконувати вказівки нашого нового головного керівника Андрія Івановича то можна дуже швидко попасти в дурдом
Тишина перед буревіє Показати IP 21 Жовтня 2014 12:55
За таких розкладів призначать на ягодин комплексну перевірку за результатами зачистять всі керівні посади і продадуть новим хабарникам. Андріко буде приводом , його зільють іньших поставлять. Таких самих. Систему треба міняти!!!!
віто2 Показати IP 21 Жовтня 2014 13:00
Когда будет постоянный главарь?
Цар андрейків Показати IP 21 Жовтня 2014 13:27
Ну що ягодинські криси, гризете хвости один одному. Я ще вас не так прижму
Обізнаний Показати IP 21 Жовтня 2014 13:29
Цього андрійка в суд надто довго. На вила і в смітник
Мудакам Волині Показати IP 21 Жовтня 2014 13:34
коментар було видалено
Кандидатам в нардепи Показати IP 21 Жовтня 2014 13:36
Завтра на МП Луцьк велелюдні збори. Буде де попіаритись, запрошуемо. Ваші виборці
Читач Показати IP 21 Жовтня 2014 13:38
Пропоную даний лист направити в адміністрацію Президента, такі керівники є проблемою для усієї країни.
віто2 Показати IP 21 Жовтня 2014 13:39
Андрейків з Рахлінською буде? Скільки готувати смітників? а челядь влаштуе банкет?
... до віто2 Показати IP 21 Жовтня 2014 14:00
...собі в першу чергу, на голову, приготуй...що тобі поганого зробила Рахлінська?...
Анонс подій на завтр Показати IP 21 Жовтня 2014 13:43
Холопи будуть мочити холопів і вислужуватись перед начальством. Психологія рабів
ото чудить Показати IP 21 Жовтня 2014 13:49
Це Матчук від імені миниці збирае народ, видно щось задумав хороше на свято 70 років створення Ягодинськоі митниці . Видно зібрався в депутати. Підтримаемо його
чуваки для ото чудит Показати IP 21 Жовтня 2014 13:51
Ми за!!!!
Догадливий Показати IP 21 Жовтня 2014 13:53
А чого він мутить в Луцьку. Він же завжди по Ковелю розмитнює. Точно заманює кандидатів у нардепи, хоче іх залучити перед виборами до своіх розборок з митницею. А що за свято?
Всезнайко Показати IP 21 Жовтня 2014 13:55
Наказ НКВД від 22.10.1944 року про створення Ягодинськоі, тоді називалась Вовчий перехід !!!
Молоді наівні дівчат Показати IP 21 Жовтня 2014 13:56
Оййй!!!! Прийдем, андрюшка нас так любить і платить баксами
Всезнайко Показати IP 21 Жовтня 2014 14:01
Вася , Гордей і атланти не приходьте, бо Гунчик не пробачить. Дацюк з Татьяною запрошуюють, а служба пише довідку
Всезанючому Віто Показати IP 21 Жовтня 2014 14:38
Читаю Ваші коментарі і спадає думка, що є образа на Матчука, якась особиста чи може файна зелена жаба давить, що Матчук може працювати, а Ви ні. Надто вже видаєте із себе знавця теми, хоча впевнений, що і 1 процента не знаєте. Просто, Віто як гарлапан, який радується, що комусь погано. Часи таких людей як Ви, дякувати Богу, минули!!!!
для всіх Показати IP 21 Жовтня 2014 15:59
Андрейків не бореться з контробандою він її очолює .А бореться тільки з тими хто не платить і не хоче платити.Він справно збирає через надресированих митників дань з кожного розмитненого автомобіля і передає на Київ І всі це знають -сбу прокуратура міліція.В країні нічого не міняється.Всі хабарники на своїх посадах.Присилають тільки з Києва смотрящих-Андрейків один з них.
Матчуку Показати IP 21 Жовтня 2014 16:46
ЯГОДИН-100000 ДОЛ.США УСТИЛУГ-20000 ДОЛ США КОВЕЛЬ ЛУЦЬК ПО 40 ДОЛ США З АВТО І ЩЕ КУПА РІЗНИХ ТЕМ ЯКІ ВИ І НЕ ДОГАДУЕТЕСЬ.З КУЗОВАМИ ВІН БОРЕТЬСЯ ДЛЯ КАРТИНКИ А ОСЬ КОШТИ ЗБИРАЄ ЯВНО НЕ ДЛЯ АТО.КОМУ МОЖУТЬ СЛУЖИТИ СТАВЛЕНИКИ ХОРОШКОВСЬКОГО КАЛЕТНИКА ТА ДЕРИВОЛКОВА?ОСЬ ДЕ Є ПРО ЩО РОЗКАЗАТИ.
Месники Волині Показати IP 21 Жовтня 2014 21:04
Стае цікавіше, вже справжні сумми зібраних андрейкиким хабарів озвучили. Коли хлопці прижмуть начальників постів ті розкажуть як збирають скільки собі лишають а основне зелений на киів везе. Пора підключати СБУ Прокуратуру Податкову, може в КПЗ це чмо ціліше буде від людського гніву
Цар Андрейків (гімню Показати IP 21 Жовтня 2014 21:12
А що Матчук такий білий і пухнастий, що не хоче платити андрю Зеленому? Чим він краще інших? Всі платять а він демпінг влаштовуе. Ату його, всіх поставити на кассу!!!!!!
Перевірений Показати IP 21 Жовтня 2014 21:18
Шо то у них за разборчик. Видно не добазарились, от і вчепились в горлянку. Я давно знаю Андрія, бере, як і всі, тільки трохи більше. Але як взяв то рішае любе голубе. Везем вже другий місяць без проблем любу контрабанду, тільки плати А то знайшовся розумніший. Я б сам так хотів, та боюсь, видно і цей матчук вже не радий що ввязався
канцелярія ДФСУ Показати IP 21 Жовтня 2014 21:24
Андрейківу кінець. Догрався, добрався хабарів. Іде коміссія з Киева, буде показова люстраційна порка. Шкода рядових інспекторів теж накрие
Маленький митник Показати IP 21 Жовтня 2014 21:26
От ****пробув два місяці, а скільки людей встиг підставити
Матчуку Показати IP 21 Жовтня 2014 21:43
Андрейків не тільки за неоплачені кузови горло перегризе.Попробуй без його дозволу завезти яблука цитросуві банани шини метали сало меблі і все буде те саме-картки відмови завищення митної вартості і велика боротьба з контробандою.Всім треба платити і без дозволу ніяк.
ягодину Показати IP 21 Жовтня 2014 22:49
Головна мрія андрейківа провести реорганізацію Ягодинської митниці у Волинську митницю Фіскальної служби.Готуйте зелені він це вміє по Вадул-Сіретський.Всіх поставить на коліна.
інший Показати IP 21 Жовтня 2014 23:23
Так ото ж, поживем побачим...!?!
Іван Іванович Показати IP 21 Жовтня 2014 23:39
Андрейків поставив на касу всіх підлеглих. А Матчука підтримую бо розворушив кубло хабарників
АВТОСВІТ Показати IP 21 Жовтня 2014 23:52
ох які коментарі на захист Андрейківа. Якщо він такий чесний нехай скаже куди ідуть кошти і який він мае відсоток за ввіз яблук,бананів, тобто цитрусових та мясних виробів і шин до авто.
Народні ревізори Показати IP 22 Жовтня 2014 00:51
Після 27 завезете усе ,провірим усі сади від 10 до 15% все в казну від рядового митника до Макаренка ,МИ навчимо пРЕЗИДЕНТА думати про Народ,ПДВ не буде ,якщо ні то митниця СТОП ПОКИ НЕ ПРИЙМУТЬ НОРМАЛЬНІ ЗАКОНИ РІВНІ ДЛЯ УСІХ,А ТАКОЖ РОЗМИТНЕНЯ АВТО . УСІ РІВНІ.СЛАВА УКРАЇНІ! УСІМ ЧИНОВНИКАМ, БЛАТНИМ Є ЧАС ЗРОБИТИ УСЕ НЕ ТАК ЯК НА ДОНБАСІ.
ревізорам Показати IP 22 Жовтня 2014 08:44
НІЧОГО НЕ ПОМІНЯЄТЕ.ТАКИХ ЯК ПАН АНДРЕЙКІВ БАГАТО.ВОНИ НАЛАГОДИЛИ БРАТИ ДАНЬ З НАРОДА ТАК І БУДУТЬ БРАТИ.А ТАКИХ ЯК МАТЧУК БУДУТЬ ДУШИТИ.СПОСОБІВ У НИХ Є БАГАТО.ТІЛЬКИ ТАК ЯК В ДОНЕЦЬКУ З НИМИ МОЖНА БОРОТИСЬ.
ИМПОРТЕРИ ВОЛИНІ Показати IP 22 Жовтня 2014 08:45
ХАБАРНИКА АНДРЕЙКІВА ГЕТЬ З ЯГОДИНСЬКОІ МИТНИЦІ, ЧИ ПОЧУЕ НАС НАРЕШТІ ВЛАДА НА ОБОХ БЕРЕГАХ КИІВСЬКОГО МАЙДАНУ У ЛУЦЬКУ ТА НА БЕРЕГАХ ДНІПРА У КИЕВІ?
Волинській прокурату Показати IP 22 Жовтня 2014 08:47
А де наші славні правоохоронці з народом чи в долі з хабарником андрейківим? ДЕ ВАША ПЕРЕВІРКА?
Народне попередження Показати IP 22 Жовтня 2014 08:51
Вони всі в долі.Сашка Білого треба свого, волинського, бо інакше буде Бес з Горлівки. Все до того іде
???? Показати IP 22 Жовтня 2014 08:52
кожен день старші змін митниці збирають гроші .суми для постів різні.гроші передаються начальникам постів або напрямую довіреним людям андрейківа шубі кіліверу.кілівера андрійко для цього перевів з києва.далі вони їдуть на київ.тому нічого на митниці не міняється і не буде мінятись
Любопитний Показати IP 22 Жовтня 2014 08:53
Чомусь місцеві журналісти мовчать, невже і ім щось перепадае з хабарницького пирога?
Попередження Показати IP 22 Жовтня 2014 08:59
Треба фіксувати всі діі митників , що виконують команди андрейуіва та на люстрацію народу, ВСІХ!!!!!!!!!!!! Це гірше ніж поліцаі у війну!!!!!
Салагор Показати IP 22 Жовтня 2014 17:55
Андрейків підставляє вже Макаренка,беручи хабарі для себе,а говорить,що це для нього,про це вже відомо керівникам області...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus