USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

«Lutsk night cinema»: лучани зібралися на нічний «кіномарафон»

20 Січня 2018 21:51
Уперше в новому 2018 році кіномани зібралися на нічний кіноперегляд організований проектом «Lutsk night cinema».

Локацією заходу, який розпочався 20 січня, стала Луцька центральна міська бібліотека для дітей.

Святковий настрій гостям додали новорічні прикраси та кінокартини, які присутні переглянуть упродовж ночі: «Пережити Різдво», «Помінятися місцями», «Сім’янин» (2000), «Поки ти спав» та «Місто янголів».
Учасники кіноперегляду Тетяна та Влад вже неодноразово брали участь у заході, проте разом прийшли сьогодні вперше: «Тут дуже класно, приходять цікаві люди та й взагалі краще ніж дивитися фільми вдома. Ми точно протримаємося всю ніч, адже тут є кава, чай, а ще ми взяли із собою бутерброди, тож…=)»

Тож після оголошення від організаторів, які нагадали про правила перебування на кінопоказі, ніч кіно розпочалася. Світло погасло і запала тиша…
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus