USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Як полігон на Волині бомбардували з повітря. Відео

25 Квітня 2017 09:00
На базі авіаційних комендатур Повітряного командування «Захід» на аеродромах в Луцьку та Коломиї розпочато льотно-методичні збори. В рамках зборів відбулись відпрацювання бомбардування наземних цілей з повітря.

Як повідомили в повітряному командуванні «Захід», збори розпочались 18 квітня. А, відтак, на радість авіалюбителям та простим лучанам над Луцьком знову залунав гул українських бомбардувальників.

В командуванні повідомили, що заходи проводяться з метою вдосконалення навичок льотного складу. Командування польотами каже, що нині особливу увагу приділяють підготовці молодих пілотів.

«Тренуємо пілотів молодшого покоління, можна так сказати. Старші передають свій досвід молоді», - кажуть офіцери.

У рамках зборів відбулось і відпрацювання авіаударів з бомбардувальників по наземних цілях. Побачити як це відбувається на власні очі змогли і репортери Інформаційного агентства Волинські Новини.

Крилаті гості зі складу 7-ї бригади тактичної авіації, серед іншого, практикували польоти на навчально-бойове застосування з практичними бомбометаннями та пусками ракет по навчальних цілях на авіаційному полігоні Повурськ в Ковельському районі Волинської області.

«Працювали» цього дня на навчально-бойових машинах Л-39 «Альбатрос» та на фронтових бомбардувальниках Су-24М. Завдання пілотів та штурманів – зафіксувати наземну навчальну ціль та вистрілити по ній. Практикували і «тактичні» атаки (коли ціль просто фіксується без удару).

Льотчики відпрацьовували удари різного роду боєприпасів. Для прикладу, так виглядає удар фугасною бомбою ФАБ-500ШЛ.
Стовп піску за собою залишають потужні бетонобійні бомби БЕТАБ-500. Їх завдання – підрив добре укріплених підземних і залізобетонних конструкцій.
Не менш видовищно виглядає ракетний удар з бомбардувальника некерованими ракетами С-24.
Удар некерованими ракетами С-24
Удар некерованими ракетами С-24
Проте, є й боєприпаси, на яких пілоти попередньо відпрацьовують удари по наземних цілях. Зокрема, це практична бомба П-50Т. В своєму складі вона має сигнальний елемент, тому після падіння сяє, неначе феєрверк.
Феєрверк від бомби П-50Т
Феєрверк від бомби П-50Т
Редакція висловлює вдячність Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ» та зокрема Іллі Сметаніну за організацію зйомок та допомогу в підготовці матеріалу.
Загорання лісу оперативно гасять
Загорання лісу оперативно гасять
Удари бомб ФАБ-500ШЛ
Удари бомб ФАБ-500ШЛ
Бомба П-50Т
Бомба П-50Т
Місце удару бомби П-50Т об землю
Місце удару бомби П-50Т об землю
Бомба П-50Т
Бомба П-50Т
Воронка від ФАБ-500ШЛ
Воронка від ФАБ-500ШЛ
Залишки парашуту бомб ФАБ-500ШЛ
Залишки парашуту бомб ФАБ-500ШЛ
Воронка від ФАБ-500ШЛ
Воронка від ФАБ-500ШЛ
Насліди удару бомби БЕТАБ-500
Насліди удару бомби БЕТАБ-500
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Володимирянин Показати IP 25 Квітня 2017 09:53
Краще б сєпарів мочили та Україну звільняли, а не просто гралися. Бо на донбасі авіація зовсім не працює.
Sieger до Володимирянин Показати IP 25 Квітня 2017 10:44
Граєшся ти, сидячи за клавіатурою, а вони вдосконалюють навички, щоб у разі чого тих самих сєпарів бомбити. А використання авіації на Сході заборонено Мінськими угодами, так що "учи матчасть".
Лучанин до Володимирянин Показати IP 26 Квітня 2017 16:25
Вони не граються!Це в них така практика!Теорії мало-молоді льотчики набувають навики,як потрібно бомбити ворога!
Денис до Володимирянин Показати IP 28 Квітня 2017 20:00
Який же ти недорозвинений плебей. Таких ще пошукати потрібно. Замість писати краще б в армію пішов. Я уявляю як тебе в перший день служби відправляюють в зону АТО без підготовки. Ще потрібно додуматись таке написати.
Андрій Показати IP 25 Квітня 2017 13:00
Тількі про простих людей не думають про шум який іде після 22:00 це не нормально а як же закони України
Sieger до Андрій Показати IP 25 Квітня 2017 14:59
Луцьк завжди був авіаційним містом. При Союзі та в 90-ті ніхто цього шуму не помічав. Літали по 4-5 льотних змін на тиждень, а то ще й в суботу, з них 2-3 нічних. До 2-ї години ночі все гуло, ще й авіазавод додавав. Якщо над містом пролітав літак і ти піднімав голову, то вважалось, що ти не лучанин, а приїзжий. Цей шум для половини міста колисковою був і навпаки всі з тривогою прислухались, коли ставало тихо, чи не сталось чого? А тепер всі різко стали ніжними і почали скиглити, як тільки щось над містом пролітає. І це жителі авіаційного міста! Авіацією в місті треба гордитись, а не скиглити!
! до Андрій Показати IP 25 Квітня 2017 15:00
Вони якраз про простих людей,та й про всю Україну і думають!!! Якщо потрібното нехай на полігонах погудять і після 22-00, а можуть й цілодобово, - то наша Армія, наші захисники, хай тренуються !!!
Лучанин до Андрій Показати IP 26 Квітня 2017 16:33
Якщо нехочеш щоб наші шуміли-тоді прилетять рашистські і тоді вже не тільки шуміти будуть, а ще й бомби скидати на наш Луцьк.Ти цього хочеш?Тоді задумайся над цими словами.Краще нехай наші шумлять,якщо наші не будуть шуміти тоді прилетять чужі,і тоді не тільки будуть шуміти а ще гірше буде!Нехай наші тренуються,здобувають навики щоб дати авіаційну відсіч окупантам!
grfнем Показати IP 25 Квітня 2017 13:24
нехочеш свою армію кормити то будиш чужу кормити!!!!!
51 омбр(позор) Показати IP 25 Квітня 2017 17:43
Не хочеш своїх олігархів кормити прийдеться чужих
! до 51 омбр(позор) Показати IP 26 Квітня 2017 14:07
Ти трохи ресурсом помилився троль , тобі та с.ru

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus