USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Як працюватимуть заклади освіти на адаптивному карантині

17 Лютого 2021 18:46
У разі встановлення в регіоні «червоного» рівня епідемічної небезпеки дитсадки, спецзаклади освіти та початкова школа працюватимуть у звичному режимі.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства освіти та науки.

«Із 22 лютого на всій території України встановлюється «жовтий» рівень, відповідно до якого забороняється відвідування закладів освіти в разі, коли на самоізоляції через контакт із пацієнтом з підтвердженим діагнозом COVID-19 перебуває понад 50% здобувачів освіти та персоналу закладу. Також заборонено проведення масових заходів (вистав, свят, концертів) за участю здобувачів освіти з більш ніж однієї групи/класу та за присутності глядачів (відвідувачів)», – зазначив міністр освіти та науки Сергій Шкарлет.

Він уточнив, що «червоний» рівень епідемічної небезпеки визначається рішенням Державної комісії з питань ТЕБ та НС за ініціативи міністра охорони здоров’я.

«У разі встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки продовжуватимуть роботу дитсадки та спеціальні заклади освіти, учні 1-4 класів навчатимуться у звичному режимі. Для всіх інших здобувачів освіти запроваджуватиметься дистанційне навчання. Моя позиція щодо очного навчання учнів початкової школи залишається незмінною. І я дякую колегам, які врахували та підтримали пропозиції не лише МОН, а й батьків та освітян», – зазначив Шкарлет.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів продовжив карантинні обмеження до 30 квітня, запровадивши адаптивний карантин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus