USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани - в караоке на майдані

27 Квітня 2014 19:41
На Театральному майдані Луцька лунала «Червона Рута». Саме з цієї пісні розпочався відбірковий тур караоке.

Співочий конкурс «Караоке» відбувся сьогодні, 27-го квітня, у рамках благодійної акції «Серце до серця».

У змаганні вокалів взяли участь перехожі й студенти Волинського державного училища культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського, а також волонтери.

На сцені були й незвичні співаки. Під бурхливі оплески глядачі зустрічали дует, в якому була молода матуся Тетяна зі своїм кількамісячним синочком Даниїлом.
Співочий конкурс провів луцький шоумен, КВН-щик Микита Чибар.
Також на головній сцені Луцька виступав дитячий колектив центру раннього інтелектуально естетичного розвитку «Світлинка».

Усі учасники отримали подяки за змагання в конкурсі й підтримку благодійної акції «Серце до серця».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
настя Показати IP 27 Квітня 2014 20:02
бреж що в країні робиться людей вбивають а ми співаєм
Саме так до настя Показати IP 27 Квітня 2014 22:21
Проводити співочий конкурс в Провідну неділю, в центрі міста, де знаходиться плакат з фото загиблих хлопців з Небесної сотні, в умовах війни на сході України, де катують та вбивають невинних людей - це вершина дебілізму, морального убожества і цинізму. Здається, в організаторів в голові повністю відсутня сіра речовина. Зайшла я подивитися на ЦЕЙ ЖАХ на 5 хвилин і просто не повірила своїм очам, що в Луцьку таке може бути. Зібрати гроші хворим дітям можна по-різному: розмістити рекламу про збір коштів, поставити скриньки в людних місцях для пожертв, піти в кабінети до багатих дядьків (нехай трохи поділяться), провести виставку-продаж робіт, речей і т.д. і т. п. Якщо вже хотіли музику- то треба було організувати її, наприклад, в парку. І взагалі -наступного разу побійтеся Бога, бо ж повинні бути певні моральні принципи і цінності, і розуміння, що треба організувати, що -ні, і як.
Оля до Саме так Показати IP 28 Квітня 2014 17:31
А на Вашу думку, треба скласти руки, сидіти в дома і плакати, чи йти воювати, чи стріляти. Я думаю, що у всьому Вам треба навчитись бачити позитив, що навіть в такий час наш народ вміє бачити щось хороше, і підтримує себе співом, бо ми співоча нація, радіємо навіть хорошому, сонясному дню. Треба йти по життю з посмішкою і воно до тебе повернеться передом.
sisi до настя Показати IP 28 Квітня 2014 16:29
згідна...але ж це благодійна акція!!! А благодійність ніколи не стане нікому не потрібною.....навіть,якщо таке твориться....Слава Богу,війни немає...надіюсь - не буде. Караоке- лише "завлікуха",придумана організаторами! Комусь від караоке стало гірше???
ЯЯ Показати IP 27 Квітня 2014 20:04
А ШО ТО В ЧИБАРЯ ЗІ ШТАНАМИ?
Наталя до ЯЯ Показати IP 27 Квітня 2014 21:19
Зі штанами у Чибаря все нормально, а от що у ТЕБЕ з головою?!
Да точно Показати IP 27 Квітня 2014 22:17
То ше добре шо чибарь ті штани вдягнув, бо новини веде в одному піджаку і шкарпетках...
Fiifaa до Да точно Показати IP 28 Квітня 2014 15:37
При чому тут Чибар?? До організаторів майте справу!! А от зі штанами у нього все в порядку....фотограф просто надто професійний виявися!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus