USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як Усик переміг Белью: відео нокауту британського боксера

11 Листопада 2018 09:28
У бою абсолютного чемпіона світу українця Олександра Усика проти британця Тоні Белью все закінчилося достроково – у восьмому раунді Усик відправив суперника в нокаут.

Загалом вечір боксу у Манчестер тривав майже чотири години. Бій Усик – Белью був останнім у програмі. Усик переміг і захистив свої титули чемпіона за версіями WBA, WBC, IBF та WBO, інформує 24 канал.

Усик захопив ініціативу вже з початку бою, а з середини зустрічі почав «дотискати» суперника. Серією небезпечних ударів боксери обмінялися у третьому раунді.

У четвертому раунді британець вирішив, що може пожартувати над Усиком. Белью сперся на канати, ніби закликаючи Олександра до бою. На це українець відповів влучним ударом лівою, який дійшов до цілі.

Вже після цього Белью став частіше пропускати удари від українця. У восьмому раунді Белью пропустив потужний удар і впав на ринг. Він намагався підвестися, однак суддя зупинив бій.

Відео нокауту Белью:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
шеф Показати IP 11 Листопада 2018 11:30
красавец

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus