USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як відпочиватимуть лучани у новорічно-різдвяні свята. АФІША

28 Грудня 2013 09:18
Цикл новорічних та різдвяних свят розпочинається 19 грудня – у день Святого Миколая. У цей день організують акцію «Миколай пам’ятає про всіх», повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцькради.

О 16:00 на Театральному майдані міста відбудеться театралізоване свято засвічення новорічної ялинки міста. Окрім цього, у цей день міський голова зустрінеться з творчо-обдарованими дітьми з категорії дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими потребами, дітей, які знаходяться у складаних життєвих обставинах.

У навчальних закладах міста для учнів організовуватимуть новорічні ранки, тематичні різдвяні свята.

Традиційно для лучан та гостей на Театральному майдані міста будуть організовані міжнародний етнофестиваль «Різдво у Луцьку», міський фестиваль вертепів «З Різдвом Христовим!», дитячий святковий фестиваль «Зимова казка – 2014».

Під час новорічно-різдвяних заходів на Театральному майдані міста триватиме святковий ярмарок.

Для школярів та вихованців дошкільних навчальних закладів у бібліотечних закладах організовуватимуться виставки на новорічно-різдвяну тематику, конкурси малюнків, народознавчі години, літературні свята та інші святкові заходи, відвідування школярами музеїв, бібліотек, театрів, інших закладів культури, спортивно-масові заходи.

Під час новорічно-різдвяних свят, в тому числі у новорічну ніч, працюватиме міський комунальний, громадський транспорт.

Наше місто оживе у святковій ілюмінації, красуня-ялинка, прикрашена новорічними іграшками, Дід Мороз та Снігуронька подарують лучанам та гостям міста незабутні враження й піднесений настрій.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus