USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Які категорії дітей підтримуватимуть на Волині

16 Серпня 2015 11:50
Дітей переселенців зі сходу та Криму, а також тих, чиї батьки мобілізовані до лав Збройних Сил внесли до переліку дітей, які потребують особливої соціальної уваги на Волині.

Внести зміни до обласної цільової соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2011-2015 роки вирішили депутати облради під час 36 сесії 14 серпня.

Зміни полягають у внесенні до переліку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки декількох нових категорій. Це - діти, батьки яких постраждали у масових акціях громадського протесту відповідно до Закону України «Про встановлення державної допомоги постраждалим учасникам масових акцій громадського протесту та членам їх сімей», під час антитерористичної операції; діти, батьки яких мобілізовані до лав Збройних сил України та інших військових формувань, і які проживають на території області; діти з сімей, демобілізованих учасників антитерористичної операції; а також з сімей, які виїхали з Автономної республіки Крим, міста Севастополь, Донецької та Луганської областей і тимчасово проживають на території області.

Обранці волинської громади підтримали пропоновані зміни до обласної програми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
До ВН. Показати IP 16 Серпня 2015 23:28
Батько дитини в зоні АТО вже пів року. За цей час жодної особливої соціальної уваги ми не бачили. Куди мені звернутись, щоб хоч знати, що положено моїй дитині. Луцьк.
ЛУЧАНКА до До ВН. Показати IP 20 Вересня 2015 10:42
а наш тато вже 14 років назаробітках і мені і двом діткам ніхто недопомагає крім батька і що ? легше піти в ато ніж піклуватись за сімю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus