USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Які комунальні проблеми найбільше турбують лучан

10 Грудня 2013 09:02
808 звернень зі скаргами у групу оперативного реагування «15-80» надійшло у період з 25 листопада до 8 грудня 2013 року. Серед них – 224 скарги стосовно роботи департаменту ЖКГ міста.

Про це повідомила директор Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку Лариса Карп’як під час оперативної наради у Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 10 грудня.

«Левова частка» прохань стосується ремонтних робіт дорожнього покриття вулиць та прибудинкових територій, також щодо неналежного надання комунальних послуг.

До прикладу, телефонували мешканці з проханням відновити пішохідну розмітку на вулиці Станіславського, 50; Стрілецька, 8; Ветеранів, 19 та на розі Ветеранів і Чорновола.

Також лучани просили обмежити інтенсивний рух транспорту на вулиці Потебні, оскільки діти, йдучи в школи та садочки, не можуть безпечно перейти дорогу. Також просять укріпити підпірну стінку , що руйнується під мостом на вулиці Шопена.

Крім того, лучани жалілись на якість енергопостачання, відновлення опалення у ванних кімнатах, підмішування гарячого водопостачання з обох кранів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus