USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Які соціальні програми не будуть фінансувати на Волині

22 Вересня 2014 15:24
В облдержадміністрації погоджуються, що не варто фінансувати програми, призначені для піару чиновників.

Про це йшлося під час брифінгу голови Волинської ОДА Володимира Гунчика 22 вересня.

Говорячи про те, чи будуть згорнуті програми із висвітлення діяльності органів державної влади у ЗМІ, Володимир Гунчик зазначив, що для цього потрібно ухвалити відповідне рішення облради. Він запевнив, що в рамках аналізу бюджетних програм вніс пропозицію зменшити витрати на піар органів влади. З його слів, програми, які були націлені на передвиборчу агітацію та самопіар чиновників, він не вважає потрібними.

Голова ОДА повідомив, що пропонує залишити програми, які стосуються питань, що належать до бюджету області – забезпечення інвалідів, ветеранів, програми щодо енергоефективності. Також важливими він назвав програми, пов’язані з волонтерською роботою, координацією дій між солдатськими та батьківськими комітетами, питаннями екології та заповідних зон, використання резервних земель.

З його слів, кожна соціальна програма повинна містити у собі кошти для її висвітлення у ЗМІ. Таким чином, мовляв, буде зрозуміло, для чого саме призначені ці кошти, на відміну від коштів, які передбачені програмами висвітлення діяльності обласної влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Товариш Показати IP 22 Вересня 2014 16:57
Голові ОДА треба вивчити законодавство та програми!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus